Saturday, September 29, 2007

Mak...



lama betul la Mak pi kali ni. Sangat lama. compared ngan raya2 sebelum ni, by 2,3 days Syawal dah balik, tp kali ni dah lebih 10 Syawal insyallah baru jejak umah.




Perginya Mak ke umrah, takde lagi lah bekalan bukak puasa. And aku lak kena take over anto lauk ke umah Mak, Abah no hal, bukak puasa kat masjid, but kat umah Mak tu ada orang yang ngah lam pantang beranak...



i have 5 brothers, yang sulung spt biasa outstation, x dpt turn up. the ujung right one is abangku, lelain 3 sume adik2 ku.



Nii 6 dari 8 anak Mak. Yang sulong takde, outstation and Nana yang ngah lam pantang beranak terpaksa dok umah jer.

when they have their own keligs, satu klia tu havoc dibuatnya. No aku x mengamuk pasal dema super hyper actively camni...

Yang pergi Umrah is Mak, tapi Abah tersangatlah busy uruskan orang2 yang pi Umrah in Mak's group, nak dapatkan gambar Abah punyalah payah. So that s my Abah.




This is the boy yang buat aku mengamuk sakan kat umah tok neknya tadi, just right after sending Mak.

I m cool already, though i m having bad headache.

5 comments:

Lily.Lulu. said...

makanlah active fast, sungguh cepat sekali menghilangkan kesakitan kepala.

kalau dah habis boleh mintak dari saya

:)

Pato & Pearl said...

doa semoga Mak selamat ke Umrah dan selamat pulang ke pangkuan keluarga nanti...Amin..

P&P

Anonymous said...

kak red,

i confuse la..hannan ni adik beradik u ke? sbb dlm gambar ni u cakap 6 dari 8.. lps tu kalo msk hannan jd 9 la..

Red Mummy said...

bila masa hannan moscow tu jadi adik kandung aku lak?

adik angkat ye le

nan - ko sama mak pak ngan akak ke nan???

ReDbLoOdSnOw said...

ramai ek adik badik llaki akak.ade 3 ppuan jek ek, kak?

ramai eh siblings akak neh.