Saturday, September 08, 2007

Baby G the birthday girl...





It s a colourful concept...wear anything wt at least 2 colours of yr dress, no naked no skin colour.








The venue is so 6 star club, my first time here, the security checking at the entrance jer, sket lagi dah mcm lalu kat airport imegrisen US.








The birthday girl, anak jutawan terkenal, even aku hanya rakyat biasa, but our f/ship tersangatlah kukuh. She looks like a malay lady, but she s not, she s Baby G, chindian lady.





aku dah mula bosan wt this party..
mana taknya, beratus2 invite dia, tapi aku lom nampak bayang geng2 team aku
hampeh!









my big boss wt the other boss
i m gonna miss these 2 boys soon








is yr reporter's fren coming as a reporter or as a fren?

fren lah!


i miss this man, another chindian tapi gene cina maknya lagi byk dr apaknya an indian, he really2 looks like cino, kalah ko rick! He is now attached wt a pure chinese lady. Congrates man!






the reporter cums the photographer is wearing white
cant remember whos the black
the gold is mine from eclipse, as usual




i know bout it like 2 months ago, but they just did the mini announcement today
and u keep that secret for 2 months already?
of cos i hv to keep my mouth shut



aku x suka bawak outsiders kalau event tu melibatkan my community

tu pasal sirman jarang be in my community

cos i dont like to be around his community

community as our group of frens

he has his own frens

i have my own frens, i always got bored when im wt his bunch of frens..

sirman suh fairuz temankan

hahahahahaha! mentang2lah fairuz is very the lelakipink.blogspot.com



nyah, bosan nyah!

sat, need to see my boss first



arghh finally!

menyesakkan dada a bit dok lam party org2 kaya nih

the man that im waiting for, yang warning aku to come to this party, kalahkan birthday girl

the most elig bach in town

Lelaki yang mengembangkan sayap kanan dan kiriku

and we both will be walking together...

...moving on




it was a quick 45min, aku x tahan dok lam party tu!...x tahan x tahan

no wonder le ko x nak berhias cam nak rak ye nyah, tau kegelemeran dema lagi dahsyat!!!

ye nyah, mak dah tau this community, so i dont hv to be so diva

coz my fship wt the birthday girl n my team are not based on that

but coz mak tetap rakyat biasa tetapi dema sangat sayangkan mak ye

n im the only rakyat biasa yang dpt jemputan ni

u should proud coz aku bwk ko





now let s go home, kita lepak ngan sirman layan dvd lak...



5 comments:

Lily.Lulu. said...

balik jek .. teman kita online yek
:D

Jie said...

kak...


slmt bercuti, rehatkan minda...

:D

adrenaline said...

ler sekadar 45mins jer....copat nah kak red>?

mad redo1 said...

nkao bawak kereta tak pakai seat belt makcik?

Red Mummy said...

aku br msk from amik dr jockey ngah gelabah carik mana jalan kuor, pas seminit br pakai.

mata ko kan...laju je nampakkan?