Friday, September 21, 2007

Hatta Dolmat & Rafie Nasir - the designers n the neighbours...





hidup berjiran saling tolong menolong, tengok menengok, umpat mengumpat...

oopsss

yg no 3 tu jgn kira ye...


the very famous designer in Malaysia, he is famous...

kalo ko x kenal dia

dont sorry me, sorry yrself.

accompanied by his very best fren...the mentor.


unitnya atas umah akak...

got an sms from him, mintak bantuan tolong tolong......

tu lah kan bila nak mintak tlg br nak carik akak meghah ko yg kat bwh ni..



bukan datang nak pinjam weight machine...

tapi sompek nak timbang gak tu

beratnya sama berat ngan berat aku yg gemuk ni

ko isi apa ek, tulang besi ke?



they left happily...

semoga project runway Malaysia yang ngah on air kat 8tv, ko menang

ada tiket final, bwk akak ye...

4 tickets pls...


gegirl wants to join the group photo

abang dah tido

sirman jadi cameraman



hiks...

datang pinjam tangga bughuk aku. nak ngecat umah katanya... beraya ngan cat umah baru la ye.

tangga tu bughuk, tp tangga tu lah yg ngecat umah aku ni dulu tau.

that s my neighbours, Hatta Dolmat and Rafie Nasir - the famous designers.




7 comments:

coffee said...

cantiknye umah kak red..suka sy tgk..dulu kak red penah citer yg kak red ada tempah langsir yg kak red ckp org tu jahit salah ke atau kain nye salah..lps tu kak red x citer lg pun..

apa jd dgn langsir tu...snap la gmbrnye kak..nak nengok la..tq

Lily.Lulu. said...

amboih, dah habis shopping sakan tadi ye kak..

rajin lagi update blogg... huhuhuh ~

i need to sleep

Red Mummy said...

kopi o - aaa ada ada, nnt akak post ye, tunggu raya le cite langsir..hiks..

nok - sirman ckp pasni pi ngan dia, jgn pi soping ngan ko, ko asik hasut aku beli tu beli ni jer.....hiks..

Ziana said...

hahahaha...
sirman x kasi pi ngan lily?
lily kene ben ngan sirman..
ngan kite ok kan kak??
kite dok diam jek..
jage bakul..
hahahaha

penat seh!!! penat gilo!

alissara78 said...

hye hye..
kekadang drop by kat blog nie..
sker baca...so kiut ar..
umah cantek..
i like the balcony..coz my balcony kecik..
dulu2 umah lama..balcony bapak nye beso...sampai i buh sangkar rabbit..
tak sampai 4 bulan..my rabbit mati keras kejOng dalam sangkarnya..
itu jiran just wanna borrow ur ladder ke?

Shah said...

Neighbour yang ni bila boleh lawat umah Kak Red? nak pinjam garam la...

Miss Nazla said...

dulu tgk kat uitm je ekeke