Friday, September 14, 2007

Nak tidoooooooooooooo!!!!

i had my buka puasa at my workstation, wt my 2 non muslim colleagues + my good looking boss. the very the boring of juadah berbuka. every staff yang dok mai stayback, they provide the juadah in packed, u cant requst u want mee bandung, nasi tomato ayam percik bagai. apa dema bagi, hadap saja. syukur lah dr ada org yg x dpt makan kat africa tuh.



suku je aku makan, think it s nasi kerabu. bukan selera tekak aku. sirman had his buka puasa at his office, at 730 he told me that he s gonna leave the office, menunya lagi best - nasi mentah! ahahhahaahah moh la kita balik ling sesama...

balik sesama pun, kat stgh jam aku tunggu dia kat VA, opis dia pagi ye x jem jalan, tp bila petang x kira puasa ke x puasa jem panjang sepelaung. while mak merah dr klcc x sampai 10min dah bersidai nunggu laki kat VA..



Fri nite is the nite that encik sirman carik dvd collecitons nya. He chose his sets, aku dok belek tengok kids nya dvds, 1 barney set for gegirl at RM45, ada 5,6 dvds kot lam tuh...and 3 cartoons sets for abang.




dvd player lam bilik dah masuk muzim negara, daddy conquer dvd kat hall..so kids kena tengok sets dema via notebook...x sampai stgh jam dedua tertido...


without my n70, i cant access to my blog and see your comments when i m not connected to the internet via streamyx. nokia, u make sure my phone ready by this weekend!! sapa2 yg sms kat 012 aku, harap tunggu la sok2 br aku bukak, mls nak bukak katup the other phone, it s only on for 019 jer.


i m not buying a new phone coz in the next few months, i m gonna get another phone. bersabar lebih molek dr membazir. n70 tu pun bukan aku beli...adiah bday from my team.

unless ada yang terlebih2 phone sony, nokia nak bagi pinjaman masa depan buat akak dia, x gitu ms lily?



i should have my sahur tonite wt the hadek2 seglamour in Malaysia but after having 1 full day in the office, i m not sure lar akak kowang ni rajin nak nyalin baju and drive to hajris.


fiebs, hatta, fahmie and the gang - kalo korang sms aku x jwb, means aku dah ke london.



the mother x dapat layan usual coffee bulan puasa ni so tonite, kena belasah kopi aik cheong. sedap wooooooooooooo!!!!



Napa le aku bedal kopi kalo dah tau mata ni nak qada tido...



12 comments:

sebol said...

Aku ada nokia 6020 lebih,
nak jual sayang, nak kasi pinjam leh la kot.

tapi saya jauh & tepon tu tak canggih takde 3g. takde bluetooh.

Infrared ada la, kalau nak transfer2

Red Mummy said...

bol tq for the offer

aku kena decline pasai

1. ko jauh
2. aku nak yg 3g

nxt person pls..........

Lily.Lulu. said...

saya offer SE saya, mummy kasi phone baru mummy ok ??

:D

tenkiu

Red Mummy said...

aku x nak se ko tuh

aku nak nokia brand je

bukan nak pakai permanent la labu
sementara n70 tu kuor spital

cii ciii

Ziana said...

saya ade nokia...
- 3310
- 6210
- 1600

sume stock baling hanjing pon benjol..
hahahaha...
x 3g

mo ka?

:)

Red Mummy said...

leh baling hanjing ye...hemm..tu ko pass kat lily suh dia buat weapon pi opis kot2 ada anjing kaco masa ngah parking keter..

nxt person pls...

Miss Nazla said...

saya ade satu je henpon. harap maap

Red Mummy said...

mahap anda saya terima..

hik

sebol said...

Aku rasa lily punya offer tu dah best deal

mad redo1 said...

kopi cap kapal api pun sodappp...

adrenaline said...

kakred....hahaha u oso kaki pirated ker?? tak bley kalah nan la....i nyer pirated tip top No1. coz kat JB eh, we are allowed to reject the dvd if the quality is no good...

the other time, I bought kat china town, we are not allowed to view the quality...PEKAK la...hehehe

mad.redo1 said...

nan, mana ada orang nak layan DVD ori kalu harganya juta2 lemon... paling mahal ori beli yang reganya RM10 tuh... hehehe...