Tuesday, September 25, 2007

Gegirl's sandal..




target today is to get gegirl's sandal.

after spending almost RM1kfor their stuff at Isetan which equivalent to RM(Makdahbroke), aku a bit sedo diri sket lah.


gila mahal melampo kasut bughuk nih. RM399!! org gila la kalo yg beli, mmg buruk and x branded pun.


RM79 for gegirl - should i buy this?
no no..better not.

Makdahbroke!



mamat panjang yang jalan ngan bini sendiri tp dok main mata ngan bini orang...terus bini u snap gambo dia letak kat blog. hiks... padan muka! biasa yer...nak jd lalat ye.


eii kasut meghah ni cantiklah - RM63 rasanya.. or RM53 gitu lah. but nak carik sandal je kan... hemm



eiuuu!! no pink pinky pls..!


2 pants for abang, RM45 each from Renew

Daddy - should i take?



makcik purple is not for sell.



We left with empty hand...





nama memang beso gah KLCC, but nan ado yang bekenan gak. Kena carik kat malls lain lah.





*ingat senang nak jadi paparazi ngamik gambo2 ni, ati kena kuat kental je tau!



dari ribu raban...baru 48 votes je lah. camne nak kalahkan mak saleh yang 700 votes tu?

click sini ek to vote.. thanks.




10 comments:

Lily.Lulu. said...

asal gambo banyak blur ??? rejek rejekkkkkkkk !!

:P

Hannan said...

akak... i'm back.. heheh

Nono said...

byk kali dah nak vote. click je lambat gile page tuh nak loading. end up,give up...

adrenaline said...

hahahah....ur hands really cannot make it kakred....very shaky la...semua pic blury....kwang3

Ziana said...

pic curik2 camtu laa ly oiii...
kan kak red kan?

if nak cun2..kang ade yg kene seret ngan pakgad...

heheheh

RedWGG said...

tiap2 ari tgk kak red post shopping raya..
baru perasan tak wat shopping pun lagi..
maleh la..camno?
tggu mlm raya lah!! hehe..

MyHeart said...

camane tak blur..tangan dia terketaq-ketaq

truanta said...

kak redz...x sempat nak baca post2 lepas..sempat baca nih jerk...slamat berposa neway...banyak keje la kak ooi....cam nak terbatal posa wat assignment belambak...sabor je lah...

@in said...

mahal giler barangnyer.kak merah @in dah vote akak yer. rasanya ramai tak vote sebab leceh kena register kot. n @in add akak at my blog tau. suka baca blog akak, best.

azrid said...

betullah...
leceh nak vote tu...
tu psl akak tak vote2 lg...