Thursday, September 06, 2007

apa ada pada nickname




namanya unique tapi lam blog ni, he is called Sirman..aku utang korang citer mana datang nick 'sirman'. nanti senang2 aku citer la ye..




sementara ni ko layan la temberang pecah lubang dia kat sini sini sini.




10 comments:

klubbkidd said...

uwaaaaaaa...promosi sirman ek. LOL!

Red Mummy said...

promosi blog ye..bukan promosi laki.

sapa berani nak kena caras ngan aku, camne lalat tu kena, sila la...

aku dah lama x makan cacing ni joe!

Anonymous said...

amboi kakred...he3 tu smua abg sirman nyer pecah temberang pecah lobang nyer citer ke...;-)

mikaounik said...

Hi redmummy..
Ermm special request..
Bleh upload gamba kawin tak..nak laa tgk..
tq

Anonymous said...

ala sirman x citer abis la..dia suruh tanye redmummuy camne leh dpt nama sirman tu..smbg la citer red..

Red Mummy said...

aku rasa aku dah komen tp napa x kuor.

sah lah aku komen kat blog sapa2 utk komen lam blog sendiri, matiklah lari tajuk owner blog tu ckp kang!!!

anw - gambo kawin dah uploaded b4 ada lam archive, ko new reader akak ke? sila lah sudi2 dig in..

cite nama sirman ni, aku akan citer kan insyallah pada bulan depan, seminggu selepas raya ye...

mikaounik said...

ermm daa usha entry yg lepas..tp jumpa 1jer gamba kawin..
ermm apa kata kasi upload lagi..kasi panas sama itu lalat tgk..hahahahahaaa...:x


anyway saya daa lama jadi pembaca blog kak red nie..syok laa ari2 layan...
okies..good luck diva..=)~peace

Red Mummy said...

x kuasa aku nak buat panas setakat ngan gambo kawin jer dik oi...

lalat tu sendiri panas punggung tgk gambo terkini dulu dan selamanya..

kurang2 mak ada laki ada anak2, ko lalat ada apa? nak caras laki org?

ops..ter emo plak..

utk mika - jgn provoke aku, kang aku lg panas..

Miss Nazla said...

aaaa tak sabau nak tau apa disebalik nama sirman. hohoho

Lily.Lulu. said...

hi .. asl pls ???
:D