Thursday, September 13, 2007

Red 100,000 Visitors...




Red Visitors are approaching 100k.




sapa2 yang bukak je blog aku, and kuor kat screen ko that you are the Red Visitors no 100,000 - pls do the print screen as per gambo atas nih, and email it to me. I will then telle it wt my site tracking. Oh it s very2 soon, by tonite!




apa aku nak bagi ek?



Bersahur bersama Kak Red? Berbuka puasa bersama Kak Red?



Cuba ceghita sket....

12 comments:

ween said...

kalau ween, tolong promo cupcakes lahhh ;)

*sah sah kuar masuk kuar masuk blog ni ini ari*

ReDbLoOdSnOw said...

mcm mn if z the visitor yg ke 100k tuh...kak red nak kasi ape lak..ekekeke..

if bersahur or berbuke pocha bsame kak red...x bley arr z coz kte melangkah laut. budget besoooo karang...wakakakakaka...

tahniah kak red for ur blogs becomes everyone's payberot :D

Pato & Pearl said...

wah..dah reach 100,000 readers..congrats congrats..hmm apa agaknya rasanya jadi 100,000 visitor at the RED BLOG ye...

;))

Pearl

pu3nemo said...

alaaaaaaaa sy terlmbt la.. sy ni pengunjung ke 9..uwaaaaaaaaa

Lily.Lulu. said...

hehehe . mau print screen ??
cari ler saye. ngeh ngeh ..

mampos mummy aku cari sampai lubang cacing. hahaha ~

cari ai lepas 9.30pm yeh mumyy. nak gi solat tarawikh dulu.

anyway, congrats mummy !! dah 100 ribu. kalau duit, lazat tuh

:D

SELAMAT BERBUKEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Anonymous said...

wah..kakre! ayu pengunjung yg ke 100084 ni dpt tak..hehehehehehhe!

bestnya kalo dpt bukak poser ngan akak...confirm meriah! :-*

intankamaruddin said...

ala akak tk ckp awal2..

kalo tak smlm sy click2 bnyk kali sampai jd 100 000. :-D

kalu sapu2 sket pkai photoshop jd 100 000 cane eh?

Ziana said...

saye kah yg ke 100k itu?

hehehehe

100098 laa..
kalau 100100 leh x?
:)

Red Mummy said...

dah ado dah orgnya;...

hik

mad redo1 said...

sape yang ke 100k tuh?
nak jugak tahu...
cepat lah bagi tahu...
biar sumer orang tahu...

hehehe...

Rickywan said...

Kak, aku dpt 100,001, amcm tu???
siap ada pic lagikkk..nanti sy post kat entry sy ye...hehehehe

mikaounik said...

wowowoooo tonjol kan diri anda yg ke 100k ...