Saturday, September 22, 2007

Red Diva on paper again...


have u checked out today's berita harian?


coz i havent...


ada small column bout this red diva..


tell me if u hv read it coz online BH lom kuor lagi citernye...it s in the IKON column.


toceh!

14 comments:

vangardx said...

wah, masuk paper lagi ke? syam pun baca online..tunggu la petang2 sket mesti ada yg update :D

Lily.Lulu. said...

lerrr .. bapak pemes bape kali nih ? u x sms pun i . kalu tau i singgah beli paper tadi ..

Jie said...

ko dah bangun ke kak..ngeh..ngeh...aku ingat ari ahad...ko kena halau...keh kehkeh..!!!!!

pu3nemo said...

x bc lagi la kak..kisah pasal per yek?eheheheh.. nti publish la kat blog,lh sy bc.. x smpt beli paper la.. =p

Ziana said...

paper abis ar kakkk....
sensasi psl diva n arwah nurin..

nnt letak link ye kak red
:)

Jie said...

voted!

muaaahhh.......

Red Mummy said...

cite pasal pembaziran bukak puasa di hotel...

ada le gambo aku secoit..and statement aku sedepe

Red Mummy said...

ko dah vote ye kak jie

aku x buat lg entry pasal tu

tp apa kata kowang pi blog laki aku kalo nak tau mende tu..

hiks..

shuudd said...

suka baca psl citer2 kak red..sebab akak rajin upload citer2..kadang2 kagum gak ngan akak hem yer la ada jer citer nak post..klu sy bersawang2 blog br nak upload.. ni 1st time i left my comment u know...

Red Mummy said...

hi shuudd

u look so lovely in pink

try red lak aaa

hiks

Anonymous said...

salam kak red...i've read bout it..ni die

“APA yang dinyatakan Mufti memang wajar sekali memandangkan kita dituntut untuk bersederhana di bulan Ramadan. Seeloknya biarlah berbuka di rumah yang boleh menjimatkan perbelanjaan. Bayangkan, bayaran bufet Ramadan yang dikenakan hotel sehingga RM75 untuk seorang. Bagaimana jika mereka yang berkeluarga? Tidakkah membazir dan membebankan. Lebih bermakna wang itu digunakan untuk membeli kasut atau pakaian.”
- Mira Abu Bakar, 32, setiausaha.

dlm bh o9 xde gmbr...hihi

tukangtaip said...

"Lebih bermakna wang itu digunakan untuk membeli kasut..."

Mahal statement tu! Hehe.

Red Mummy said...

aterrr..


tanya kat diva kasut ngan baju, harus lah aku jwb gitu

hikss

tapi mufti tu mesti sayang aku

coz aku back up dia

hahahahahhaha

Zana Sadri said...

adoi!!.. kasut tu yg tak menahan tuu... boley la kak. janji tak membazir mkn secoet, bayar mahal. huhu