Wednesday, September 05, 2007

Shoes Catalogue



i love ms chocho's shoes today, been dying to get the grey colour fo so many2 years, mmg hardly to get lar...cantikkan? from Paddar Red at RM250 after discount.




my old beijing shoes, just wanna show you the heel, tu kalo katuk kat dahi, sedap kena!

10 comments:

MyHeart said...

hamboi tajam nye tumit kasut tu...tu elok katuk pale si lalat tu jek kak...elok terus mampos kene katuk....

RedWGG said...

saya sgt mencintai heel ituw..
meletopp...

normala.sahari said...

chanteks!!!

Anonymous said...

kasut ko kak mcm design celine jerk....beijing mali ek??

Nono said...

selalu sangat pakai heels tak kuar celullites ker??? Huhu

Red Mummy said...

nono - akak anto email ko x nak jwb kan..

pastu semua comments ko lazer2 kan..

kalo aku ada selulit pun, ko tido ngan akak ke dik?

Lily.Lulu. said...

haaaa kasot beijing tuh mmg sedap kalo kena katok.

sape makan ayam kfc mesti rasa sedap .. nyam nyam

perot lapo !! mummy jom makan

Nono said...

Duh! Email masuk SPAM sape nak pandang???? Hahaha... Caya la! Masuk spam tuhhh.. Heee. Anyways, just kagum sbb akak takde selulit. Tu maknanyerr awak canteks! :)

babyarisha said...

uih..tajam seyh heels dia..
katok sedap tuh..
wat weapon kut2 ade lalats wat hal.. cung ah kak, i xberani lor pkei tggi2.. takut jatuh sembam bumi pulok!!
salute red mummy!!!!!!

one love said...

3 inches ke tu? terrorised betul when tengok. i'm trying to walk with 2.5 inches and masya Allah, rasa nak tercabut tumit kaki. bolehlah, tapi lebam gak kaki dan hati. i've watched isaac the other day, and he was giving tips on how to walk with high heels. so, do u have any selain daripada "kau pakai yang pendek2 dahlah" takpun, "kenapa gatal2 nak pakai heels kalau tak reti" or "aku malas nak layan kau". hahahahaha...
thank u.