Tuesday, September 04, 2007

Red diamond rose...



.....



thank you for loving me...



it s not from my sirman, but dari seorang kakak yang prihatin and sayang pada adiknya yang pernah satu masa satu ketika berduka lara...




kalo tgk lam email, bunga ni berdiamond kelip2 cantik, lam blog x nampak lak yer...






2 emails for the Bersama Mak Merah dah masuk....sapa nak anto lagi copek sket yer, kang kena tunggu turn next week.



7 comments:

Wawa said...

selamat hari rabu mak merah.

:)

Fish in a pond said...

aiyoooooooooo why you so ganas one ah nowadays?? takut lah nak jumpa...

emm, walaupun curi-curi tengok ada tak abang kat pool bersama anak anak. hik hik...

akak jangan lah ganas sangat, you are so sweet and petite, biar kan je dorang camtu. dia tak dapat apa pun dalam hidup dia.

akak my friend kan, jom kita happy happy tau. tak mau noty noty camni lah.

tak best.

love you..

fiebie

Pato & Pearl said...

a red diamond rose fit for a RED Diva....
Smile always and keep looking on the bright side....

Pearl

Lily.Lulu. said...

baru sampey rumah. nak tidu. akan menanti hari nih dah rabu .. apekah ceerita terbaru bersama mak merah

:D

MyHeart said...

tak sabar nak baca cerita / lepas geram / luahan perasaan terbaru dari MAK MERAH......

Zana Sadri said...

penah nmpk diamond roses tu.. mmg cantik.. :D

Umi Mia said...

wallah...kalau dapat satu those diamond red rose untuk bday I bulan ni...best tuh....tapi yang real lah baru mengancam....kan...bagilah satu kat I kak red....kikikikiki