Tuesday, September 18, 2007

The good helper at home...



dia ckp pasai aku rajin 'terpaksa' bangun sahur utk sediakan sahur dia, and lari balik keje nak kejar masak SO after buka puasa nye pinggan mangkuk dia akan basuhkan - throughout this fasting month. wuii! ingat senang nak suh dia buat??







aku puasa ke aku uzur ke tetap gak kena bgn siapkan sahur dia. dah siap atas meja baru dia bgn and dusss santap. very the king kan?


rajin awak... but awat muka cam x ikhlas je tuh...



hiks!


17 comments:

mikaounik said...

untung kakred dpt suami yg nak membantu...
biar muka nampak xikhlas..tp keje beress...hehe

Lily.Lulu. said...

Alhamdulillah. Bagus suami Pn. Mira nih.

macam mana la lalat tak terpikat. hahahahaha :))

oopss. larikkkkkkkkkkkkkk ...

mama ranggie said...

sian die..kak red,cantik ar blog kak red...hottest..

DiaHarris said...

adakah dia blh di martabatkan sebagai laki mithali dgn hanya membasuh pinggan?

ahakkss!!

;p

Anonymous said...

Red,

baru i perasan yg yr chopping block pun red colour.......

Ann

Ziana said...

kakred...
jgn ckp dia x ikhlas..
kang lg dia xmo buat..

hehehehe..
chayo lah Mr Sirman!!

Nono said...

Urm macam muka Salleh Yaakub pun ade jugak. Hahha!

Zana Sadri said...

bukan selalu leh suh laki wat keja tu kak. hehe...

biarkan.... nnt kang rupa sinki pun dia lupa kang. ekekeke...

laki ku dah balik kak... lepas masak sume dia setel kasi basuh.. wuhuuuuu... amannyer dunia kurasakan.:D

ReDbLoOdSnOw said...

wakakaka..z setuju ngan kat si NONO tuh..muke cam salleh yaakub pun ade gak iras2 :P

psstt..tuh bukan muke x xlas, kak red. e2 muke cyg bini maaa...huahuahau

dushhh2..

Wawa said...

haha lili.lulu provoke jangan tak provoke.

ahahhahhaa

echah_syed said...

kak red..sirman tu cm kena dera jer!dia x mnta upah ker..jeng,jeng(pose ni tau jgn otak kelabu ekk)hehehh

Fozalin said...

aduh tersentuh daku melihat kerajinan sirman ekekeke

Rickywan said...

Uiks sirman basuh pingan mangkuk ke...huhuhu..bagui ni suami mithali tu...

good job sirman..teruskan mengosong..
jgn hang x gosok...nanti akak red gosong hang plak..hehehehe

larikkkkkkkkkkkkkk..........

Anonymous said...

kak red...umah mentua u kat klang ek???

mad redo1 said...

apsal gel pencuci pinggan tu warna kunin? kang dah ada yang warna merah...

hehehe...

ashterix said...

tu muka ikhlas la tu, tu sbb cam salih yakub... kalo muka tak ikhlas lain sket jadik muka cam harun salim bachik :P

Nono said...

Hahah! Lucu la abang Sirman!!! Hahahah.. Tak pasal2 Harun Salim Bachik kena.

Kak Red, hurmmm nasib baik die sebut Harun Salim Bachik. Kalu Hamid Gurka, payah payah.... Huahahahah!