Monday, September 10, 2007

The delivery of presents...



It s not my birthday but it was Gegirl's birthday yesterday. A fren came buy during lunch to pass gegirl's pressies. yey!!! thanks Enie, Gegirl loves your barbie doll though dia cabut2nya kaki tangan rambut barbie tu. tu pasal aku x suka beli toys, inilah kaedah hasilnya.


i was so busy, i even bz gila2 nya everyday...ada mails, ada parcels were placed on my desk. sbbkan aku bz, i dont even care wt those items. tengok one glance jer.


after an hour, baru aku pasan, that parcel is for me! a gift from my sporean blogger, kadang2 dia datang bagi komen, kadang2 dia hanya menjenguk ajer. me too. aku datang jengah, jenguk and leave some notes kalau rasa entry sesuai utk dikomen dari mulut tekak ku ini.

Pearl, yang baru pulang dari Bali, think a few wks ago kot, anto some gifts, which she claimed an ole ole from Bali but aku claimed a birthday present for my 2 yrs blog..Pearl - can i kawtim that? ngeh ngeh ngeh.

Thanks Pearl, I m gonna be in Spore, x tau la bila, hopefully nxt year leh terjah. Time enggak permits sik.



late afternoon, Joe KK rang me, ajak lepak kejap kat Dome KLCC, but again mak merah bz. sorry Joe x leh nak turun cepat, i got stucked wt works la nyah. Fairuz the reporter was also in KLCC for an assignment, haiyohh...b4 aku msk keter, kitorg sempat hi hi bye bye je lah. Jumpa 5 min jer...jadiklah ye nok.


Mak nangis nyah ngan sungglasses penyu PATA ko!


and tonite, 3 notebooks dok depan mata aku. which one should i pick?



9 comments:

Lily.Lulu. said...

to mumy dear

syiok kan bila emel penuh .. baru la diva ramai orang yg emel :D

terlihat disitu gegirl dengan babynya, barneynya dan jugak art setnya ... comey jek gegirl pakai baju kurung :)

cermin mata meletopppssssss ..!!

saya cadangkan pilih dell :D
ngeh ngeh

nite !! besok ada sale JJ members kat Mid Valley. lepas keje terus cabut gi sana. jom shopping mumy !! :P

Lily.Lulu. said...

to my mumy, kakak, akak, red diva. just wanna say thank you !!
:)

mwah mwah

adrenaline said...

amacam bley patah kakred?? wah lily ur private camera women eh....

Pato & Pearl said...

ohhh..2 years already Red blog's birthday...good good good...keep up the good blogging !!..

3 notebooks!!...hehe angkut 3 sekali. Living room, bedroom, toilet...tak cukup tu...one more - KITCHEN... ;)

Pearl

vangardx said...

baru balik dari blog lily, pergh banyak betul gambar dia amek, semua artis pandang kamera dia, takde candid2.. :D

Umi Mia said...

Firstly..let me wish Happy 2nd Anniversary to this hottest blog in town..and of course Happy Birthday to Gegirl....

Semoga blog ni akan lebih famous dan kak red akan lebih happy...dan gegirl akan membesar dengan sihat dan bahagia.....Amin

p/s:busyyyssss laaa....

Umi Mia said...

Firstly..let me wish Happy 2nd Anniversary to this hottest blog in town..and of course Happy Birthday to Gegirl....

Semoga blog ni akan lebih famous dan kak red akan lebih happy...dan gegirl akan membesar dengan sihat dan bahagia.....Amin

p/s:busyyyssss laaa....

enie said...

Babe, is ok kalau dia nak cabut d kaki / tanggan. Janji dia suka & happy...yeyeyyey

Red Mummy said...

macih macih... all of u - i lap u too lah..

enie - dia happy tp aku yg letih mengutip oiii