Thursday, September 20, 2007

WAU - Week 1


WAU 1

salam kak red,


saya nak mencarik kawan lama masa zaman belajo dolu-dolu. nama penuh mamat tuh zahari bin adam tapi nama glamernya "jalut". kitorang berkawan baik masa matrikulasi uum kat sintok (kelas 2.13/2.14). then bila memasing dah masuk first degree kat uum kitorang still kawan baik but terus terputus bila memasing habih belajo. pernah jugak dapat kontek nombor dia 5 tahun dolu tapi sekarang nombor tuh dah invalid. so kot sesapa yang rajin baca blog kak red nih dan kenal dengan "jalut" tolong-tolonglah pass kat saya kontek nombor dia yang terkini yea. makasih


salam, a.k.a cHiQuE


************
WAU 2

Saya carik kawan sekolah lamaaaa gila..rasanya dia asal dari area2 selangor, Saudara Zamri Hayat umur skang lam midst 30s. He was from Sekolah Alam Shah, a boarding school in Cheras KL. ada sapa tau dia boleh tolong drop yr comments or email kak red ye.

terima kasih.


4 comments:

Anonymous said...

kalau budak alam shah, gi la tanya badrulaftersix.. coa dia pun budak alam shah... sama macam my bro-in-law...

Lily.Lulu. said...

dedua saya tak kenal. maap, x dapat nak membantu

vangardx said...

hm..rasanya alam shah ada persatuan alumni dia kan?

azrid said...

matrik UUM sintok gak..batch 1990/91
penah kenal ssrg nama jalut tu...
tapi x de kontek no ler..