Sunday, September 09, 2007

Thank God it s Sunday...




so amende yang aku buat ari ahad ni sampai aku x leh ke loyat ke ss 14 or is it pj dan ke mana2 yang kowang dok suh aku pi to get the new cpu so on.



aku kena rushed pi wedding, singgah umah akak aku ngamik dia n kids and layan pengantin, layan lunch snap2 zassss cabut terus ke HUKM. ni last kopek nye wedding, org nak dekat puasa, time tu lah dia sakan kenduri. Family pengantin is my sis' s neighbour and the pengantin lelaki was my wedding photographer, and dia gak photographer for my kids birthday parties.

tu pasal i need a new photographer. ngeh ngeh ngeh!



mak encik kita bz, abang's spelling setiap minggu kena buat, cuti ke x cuti, lam keter pun kena gak layan spelling dia. kalo dia kuor ngan apak dia, buku sume tinggal, ini mem beso ada, so kenalah dia 'g r e e n' - mummy, green mummy..


so the motherboard yang kong kalikong, hardisk tu sihat walafiat. the job is under mr sirman to do to hapa2 lah, yang aku tau i have a back up, i need my CPU back asap!!!



the botak guy is my abang, the 3rd in the family, x penah join futsal red diva tu pasal kowang x penah nampak dia ahhahahhahahha.



mem, can i have one new baby?



one baby je lagi, pls...

read my lips - NOOOOOOOOOO



aik merajuk kah itu baju oren?

end of story! fullstop...




now pls permisi the red diva n her family, i need to entertain the birthday girl's wishes. lama dia tunggu adiah2 dia, aku peram lam bonet dah 3,4 ari woiii....!!






7 comments:

Equilibrium said...

kalu xdek gak cpu, g jek cyber cafe blkg hajris.2 hengget sejam, 5 hengget 3 jam.leh kaw tim ngan adik tuh.haaa..xyah g loyat dah. abis cite!

apa lagik permasalahan puan? meh saya tlg solve kan.

alieys said...

Happy besday gegirl...nanti kita tgk filem 9 september sempena besday gegirl tapi lambat lagilah...kih2

Red Mummy said...

ye alieys..tq so much!

hawau la ko eq!

Rickywan said...

kesian tgk muka sirman....bagik la chan kak oi....hehehe

Lily.Lulu. said...

auntie dah kasi adiah tau !! jangan mummy amik chalk tuh letak kat mata dia pulak

aagagagaga
:))

Zana Sadri said...

tak nampka pun gambo bb tu.. tapi kecik comey je dia ek. 2.85..beso lagik si tonet zana tuh. huhu...

Jelly said...

2 is enuff ekk Red... cian adik Sirman....... cuba pujuk lagik la.... ha ha ha