Thursday, September 27, 2007

Under the CCTV...





i ve few sets of Jim Thompson Thai Silk, i gave to Equil when we first met before...pakai ke idak budak tu kan, mesti dah diperamnya. ada mini purse, mirror set, tpt lipstick....hemm. i wanna give this as a token for a pailang lady...tokan toot toot tooooooooooooooooooot!!!








she said she s coming to see me through the service lift of tower 2...aku tunggu la kat situ berjinggut tol rupanya dah ada kat main entrace.



so she open up the papaer bag..carik my toot toot tootttttttttttt!!

project angkasaraya ni!


korek cepat sha oi, mana barang aku nih.......

oh ni dia..but this is not mine!

aku x berani heh nak ngamik order cenggitu. itu sapa2 nyer order tah..

my one is the most cheapest and the most safety 'toy'. hiks!


That s another blogger, my cute little sister,
Shasha always wt id Angel in disguise! Tokan toot toot toooooooooooooooot!!!! she s a big fan of Ning Baizura, mana2 ada Ning mesti ada minah ni lah.

So i left home wt that tooooooooooooot! Sirman asked me to order that tooooooooot and aku cuma jadi pick up girl for him only. He will enjoy the tooooooooooooooot wt kids later.

Pandai-pandailah korang agak mende tooooooooooooooooooot tu ye.




13 comments:

azra.boneyta said...

kakred, kalo teka btul dpt present????hehehehehehe:)

Red Mummy said...

takde adiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

intankamaruddin said...

erm.

mercun or bunga api??

Red Mummy said...

toooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Hannan said...

tut tut.. tttttoooo tooo toto4D ttttttttttttttoo sport toto oootttttt toto tilam ttttttt ... toooottt tooott tonton... tt.. ttttuuuuu.... transformers ....krooozzzzzzz

Miss Nazla said...

hahahaha nak juin same.

mad redo1 said...

mad redo1 teka: sesuatu yang mendatangkan keseronokan... lalala... lalala...

hehehe...

Rush Murad said...

oooooooooo.............. main mercun/bunga api ekkkkk????? kena tangkap baru tauuu..... Sirman n the kids beraya dalam lokap, RedMom makan ketupat sensorang di pagi raya.... mau kah???? *lariikkkkkkk....... statement jeles dah lama tak main mercun...

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Yang 'toy' tu yang 'mahal' tuh....Kang ada yg PK yg bebukan...

Thank you 4D lippie holder...baru last 2 weeks ada ternampak 1 lippie holder yg indah...tapi, dok kata...karang je lah beli...

Tup..Tap...dapek pulok..

Thanks...Muaxxx....

Red Mummy said...

x x x

x tau x tauuuuuuuuuuuuuuuu

salah salahhhhhhhhhhhhhh

tootttttttttttttttttttttt

Equilibrium said...

kekanda ku yg tercinta...
org pakai laaa cermin tilik jim thomson tu...wat teropong lobang idong dikala tersumbat.
Boleh???

will ym u later for further info...
panasssss...

rindu kamu weh!

Zana Sadri said...

huhu.. kat umah pun ada benda alah utk keseronokkan nie cuma tak bani nak main ler... takut kena kidnap dek polis... bahaya lah.. :D

Red Mummy said...

eq....hp no apa?