Tuesday, September 04, 2007

VVIP the informer...



i was approched by someone via emails and phone calls. I never expect this will come. so i read and listen, terbuntang2 mata aku dibuatnya - very the hot and sensation!

it s not enough. a meeting need to be set up.


a lunch under the roof of klcc, the shoes, the talking the story telling.


nak pendekkan citer...

mana sangka someone 'close' to this lalat, comes forward and told me about it, wt lots of evidences...


Thank you for the super duper VVIP - very good information, indeed!


I want this blog back as normal as can be, i know you want everything, the photos so on, carilah sendiri, gambar tu bersepah2 di alam maya, i have my own life, i have my own pride, i m not selling a story bout one cheap lalat in my blog, this blog is about my life, cukup2lah 5 ari kita diserang lalat sana sini.

bak kata seorang kakak yang amat kuhormati...

...memanglah semua benda di dunia ni hak Allah dan sebagai pinjaman buat kita, tetapi demi perasaan dan hak sementara itu, kita telah diamanahkan untuk menjaga dan melindunginya....jadi berjuanglah kita selagi daya!


I m so happy, and i got my smile back..



15 comments:

Jelly said...

yessss!!!!!!!!! dats d spirit ... persetankan dengan lalats2 ittew...... as long as u and family r happy udah la.....

sebol said...

mana red jumpa negro kaki hitam tu?

Red Mummy said...

itu panty hose lah...ko nii bol!

tentangseseorang said...

alahhh takder???? baru ingat nak conteng2 gambar dia :p

babyarisha said...

yezza!!!
my sis is back in d game..
cmni ler semangat ank malaysia.. ank merdeka!!
remember!!red family is more important than lalatz out there..
igt tuh!!
family comes 1st sista.

Lily.Lulu. said...

im heppy for you too
:)

Zana Sadri said...

padan ler...streamyx prob dgn dia2 sekali lalok.. huhu...
takpa la kak.. apa2 pun jgn beri org lain merosakkan kegembiraan akak sekeluarga. (ala2 kak jie dah aku rasakan.. :D)

adrenaline said...

kak....power la...that some1's frd kehadapan....hahahaha....i heard abit here n tere from lily...

Ziana said...

cayalah kak red!!

i'm so hepi akak dah kembali ceria..

:)

Miss Nazla said...

bile la dpt lunch date ngan akak meghah ni. kene tunggu barisan ka? huhu

Jie said...

tu sbb mlm tadi dia tido lena
hari ni bersemangat waja
power mcm power rangers
:D

sayda said...

im happy for u.
alhamdulillah.

tehbunga said...

so happy to see ur smiling face..aku dok baca blog ko hari2, cuma kurang rajin nak ltak komen..tehbunga mmg pemalas ya amat hikkhikkk..cheers 4ever yea

ak_0143 said...

la kak red... saya diam slama ni sbb tak tahu apsal tiba2 kak red menyinga dekat lalat ni... saya assume slama ni kak red dah lali ngn lalat2 ni...

tgk2 psl perkara yang boleh mengugat rumah tangga... patutlah kak red menyinga... saya ingatkan kisah lalat2 melangau biasa je...

apapun, go for it kak red!!1 pertahankan apa yang kak red ada... hi tak malu sungguh itu lalat ye...

sabar kak red, smua yang berlaku ada hikmahnya... mybe ini hikmah utk kukuhkan lagi iktn kak red ngn sirman (wah beta memberi nasihat la plak)

tak paham gak kadang2, macam2 manusia kat dunia ni kan...

apapun kak red, u r right... we are all behind you!!!

Rush Murad said...

redmom - bila nak jumpa lagik kat klcc???? next week aku kat sana.... jom ler, aku pun nak numpang ngayam ketupat, boleyyyy? kau ada nak pesan apa2 kat "Itek Dua Ekor" yg kat Singapore tu tak? coz the coming week tu aku pi sana...