Sunday, September 02, 2007

The Red Diva is a hunter...

let me refresh your memory.

These 2 old photos were dated March 10 when u agreed to meet the Red Diva.

but due to ketakutan melihat kejelitaan dan kevogueanku walaupun anak 2 tetapi vast, engkau yang buruk hodoh, penakut dan pengecut didnt show up.

The calls that u made from your maxis line, office line and dr umah kau yang buruk tu pun ada - it s all in my hand. Dont forget the crazy emails that u sent, which we still keep. Yes! The card wt a lov ya note (Kepala hotak engkau nak love2??)! The evidence are all here, compiled and filed. Kau lupa sapa aku??



I m giving you one last chance, you send an apology email to me..otherwise, the whole world will get a chance to see your ugly face. You know your status as an ugly lalat, smelly and hanyir, takkan nak suruh the Red Diva reminds it? My people dok snapping photos on you, and keep loading my mailbox and my 3G's phone. Oh I like!



Have I told you that lots of my readers are from your company, and they are my frens? Oh have I told you that some of my readers are also the neighbours of yours? Yes I forgot to tell you that I may silence but I m compiling everything.




This is the game that you have to pay for playing bitchy to my family and been the most horrible lalat of the world. You want fire kan...i give u a lighter je. A cup of chillies should be enough kan?



To my lovely frens out there, dont worry about me, this is the game that lalat asked for, and I got my full blessings from my sirman. By now, I m sure all of you know already how loyal and romantic we are, but some ppl yang dengki wt my happy life, saja nak pasal wt the famous blogger.

sirman insists me to put this photo...feel hot?




I will hunt you down!




12 comments:

Lily.Lulu. said...

i feel hawt la mummy !!!

jangan lupa kasi tambah cili api dalam asam pedas ye !! wuhuuuuuuuuuu ~

ai likeeee ;)

Rickywan said...

Sabo la kak, biar maso menentukan..dan pasti ado yg menangis nanti.....

x mato lebam, x mato bengkak..dok patah riuk...tgk sapa yg kena....

Miss Nazla said...

i feel hot too. ekeke

akak ade permintaan ni, kalo dia anta email sorry meh la tempek sini. muahahaha.

ok la tu dari tempek muke lalats.

Anonymous said...

oit,..
kak red,..bubuh je sijibik atas usus lalats neyh,..pastu kite pakat ramai2 joging atas perut die,..menyial jerk keje die,..lalat busuk!!

sebol said...

Quite confusing la..

mula2 ada 2 gambar orang pakai spek

lepas tu ada gambar orang pakai spek tengah bermesra.

Nasib baik aku tak tersalah anggap.

mad redo1 said...

mad redo1 dah larik tak tentu pasal plak dari peperangan menentang lalat nih, takut hidung dia tersedut gas racun yang disembur... mujurlah ada banjaran titwangsa yang memisahkan akuk... hehehe...

Nono said...

Panas and pedas.. Hot! HAHA. cool!

^::redZ-Ziaf::^ said...

erk....!!

so hawt lah entri nieh

hihi...!!

sure tak senang duduk lalat tuh kan

kak red... weol sopport uol taw

kalo nak askar tambahan... buzz jer semua oghang... boleh tak kawan2 sumer....??

sayda said...

go akak!!
we aree all behind u.
ble nk letak the lalat's pics nih?
x saba lak.heh.

sayda said...

owh.lupa.wish sirman happy daddy's day.
:)

nAt aka nAtsumi said...

bagi je apa yg 'termampu' kat lalat bucuk tu kak... biar dia rasa.

x sabau nak nengok roman si lalats!

melisamuhd said...

ade jugak pompuan gila yg nak kacau rumah tangga org ek? gudluck kak red! saya cukup pantang org nak kacau2 rumahtangga org ni. mcm takde lelaki2 bujang kat luar tu.. laki org gak dia nak.. (untung akak dpt husband mcm abg sirman..)