Tuesday, September 25, 2007

Arzu for you...

Fendi suh akak jawab tag dia, related to Raya bagai. Aku dah pencen jwb tag2 ni..


so i divert all of you to Fendi 's blog...read the rules of the tag and pls do it so.


Even i dont do the tag, but sukatik akak la kan kalo nak tag kowang! This time i wanna tag ppl yang aku kurang kenali tapi sentiasa berada di blogku...

1. Boneyta
2. Pu3nemo
3. Nono
4. Mama ranggie
5. Syam vargandx


Just 5. Next tag, lain orang.



2 pcs of Arzu tudung, RM30 for someone in our office - a farewell gift. I hope she likes it, aku bukannya pandai pun mende2 ni,



Hello, I m not leaving yet.


I got 2 emails from my 2 Lizas buddies. They really tot that i m going to leave this place.

No lah.

Not now....kot.


*kalau anda link kan blog saya pls let me know, or alert me a bit lah, kalo x sampai bila aku x update korang nye blog kat link aku, pastu kang majuk. I wud prefer u to email me on that, senang nak monitor.



10 comments:

Lily.Lulu. said...

saya baru bangun tidur .. sekian :D

Ziana said...

kakkkk..

kami2 yg nk leaving nih...
this friday my lastday...
so? xde farewell gift ke?
nak gak merase gift dr kak red..

hehehehe

**aku menanti jwp kakred..even aku dh leh agak ape jwpn nye..**

hahaha

selamat berbuka kakred!!!!!

Nono said...

kak red, malasla nak buat tag tuh.. Hahaha! monolog didalam hati: jahat gilerrrr ko nono.. Hahah. soklan die boring la kak red. huhuhu..

soon, you'll kenal me. hehehe... :P yohh!!! insya Allah.. :-)

azra.boneyta said...

kak red....nak kasitau,i've linked you and nak tanyerrr...itu nama boneyta...azra boneyta ke?ke?ke? ke owang lain??

redlovertoo said...

ari tuh......time sale isetan tuh.....g singgah booth arzu kat bawah tu......beli anak tudung 3 rm75...takleh diskaun...ayyyoo manyak sombong itu abg!!! dah ler tu....reramai situ request suh die tunjuk cra pakai tudung pesyen wat kali ke-2...die tak mo dah...konon2 wat bz...sungguh tak ade pr!

Red Mummy said...

ly tlg pi mandi lu ye

ziana - pandai pun ko carik jawapannya..

ada sorang je boneyta lam ni, and boneyta tu adalah ko ye cik azra

noo - mls ye? br nak idup dah memalas

redlover - hah sama la kita senasib, abang yg sama la tu, cam palat je dia nya PR. gaya cam aku x de duit je nak beli pastu push2 ngan layanan cam kurang ajar. mintak kotak utk tudung dia ckp x de kena pi naik gerai yg atas. bila mintak resit, x sempat dia jwb aku dah jwb 'kena naik atas gak ke'

terus aku blah

cii

mikaounik said...

uikssss kak..
kasut gegirl banyak xhingat punya..kalo kasut anak cam gitu byk nyerr..kasut mak camne erk...
kak saya ni nak laa vote tapi ntah apa ntah saya daa register bagai tp blom leh lagi nak vote..nnt saya vote tau..tungguuuu..:x
(maklum laa saya ni xder blog tp duk sibok baca blog org jerrk)

azrid said...

ni tanya ni....
arzu tu kat ne?
lame dah duk cari.

vangardx said...

erk..kena tag? nanti aku reply..kalau ade masa :D

vangardx said...

salam kak red..dah reply, bleh baca
http://vangardx.net/blog/8-soalan-mengenai-aidilfitri-syawal/