Friday, September 07, 2007

The candid...




My dear


We are not wining the red diva futsal against NSTP coz they are wearing pinks...dema nya jantans very the gagah perkasa, but napalah x de sorang pun nak bergambo. apa ke namanya mamat baju kuning yang kena rembat bola dek Adik ye? Cant remember..




the red family




Rudy Metro and Fairuz BH nampak cam ala2 lembut, but lam court, aku x kose nak gaduh bola ngan dema, suara mmg lembut ye tapi sekali dia sepak ko, nangis tau.




18 kali aku suh salin baju tapi dok gak mentenet!


Jangan dipandang rendah pada pihak lawan, wearing pinks bukan bermaka tidak gagah, dan seperti biasa, yang vava vava itu sentiasa bersuara lebih dari yang dalam court. blurkiss? blurblur? ngeh ngeh ngeh


penumbuk org belakang ko tu ko x nak kira?

enjoy the photos, it s all candid and ala2 post perasan cantik.

ko hengat ko cantik?

x, mak ingat mak diva! kan encik sirman?



I m so the very the bz, tersangat2 ya hamat, luckily i hv sirman to remote this entry for me.



Excuse me pls.



My beloved keeper, Abang Mad Redo1, spt yang kita discussed dalam email, bukan aku ketepikan ko, tapi ko kena entertain anak2 since mak encik ko berada di perantauan, dan keduanya, engkau baru je turun KL aritu, so aku terpaksa ganti org lain jd keeper yet aku sendiri main posisi keeper utk first few min. I got few invites after raya, i will def ask u to come down to KL, if yr time permits.




4 comments:

RedWGG said...

abg mad majuk ker?
sampea siap ader perenggan khas nih..
buruk ler bg mad..majukkk!!!
ngeee..

Red Mummy said...

abang mad x merajuk, dia dah tau mende ni lama dah...dia aware.

saje je dia bg komen gitu..

tp aku kecewa bila org luar dok make it as an issue, rumahtangga red diva team, kami jaga sesama, tp blurblur ke hapa namanya tu dok vava vava...

luluh hati ku..

mad.redo1 said...

dah le tu, memang buruk sangat kalu majuk nih, baru je bangun dari ataeh lantei dok gelak komen sebol ngan nkao kat blog lily... hehehe...

Lily.Lulu. said...

jangan sodeh sodeh kak oiiiiii ... kita sume one happy family

:)