Monday, September 17, 2007

Funny photos...



some old photo sitcoms for u ...






have a nice day gang!


** watch out the new segment - WAU every Thursday and BMM every Tuesday!!






13 comments:

mikaounik said...

kak red..
apa makna alampakagogo tu erkk..
nampak unik

shakirah said...

Assalam Kak Red..Tumpang singgah jap..Uwaa..byknye red..Makin segar mata yg dah ala-ala sleepy nih. Eh, kak Red pnah msuk yg sisipan IKON dalam BH tu eh?

ReDbLoOdSnOw said...

neh ngah g mane kak red?
muskil gak z bile nengok kt red nek bas...hahaha

Red Mummy said...

mika - alompakagogo is my first yahoo email id sejak 10yrs ago kot..sejak internet ada kat msia. it s a song by donno la sapa, lagu 60s or 70s org melayu kita nyanyi, masa aku nak create id tu, lagu tu on air, terus aku letak...kekal ke arini..

shakirah - ye dik aku le tu yg meghah2 lam Ikon BH tuh

zie - tu gambo last month pi melaka ms kat sana ada double decker bas utk ronda satu melaka, dok lam bas 2 jam tah hapa yg aku ronda pun x tau..byk tido ada ler

tukangtaip said...

Redmummy - you should check out the new dessert shop in Subang Parade (gambar aiskrim semua in my blog).

It's all red! Kerusi, uniform...

I bet they'll give you VVIP treatment the second you step in.

tukangtaip said...

Anyway, happy to see blog ni dah happy2 balik. No more lalats2 and fingers2.

Red Mummy said...

bang TT oi - aku dah tgk gambo icream ko buat org stim2 je ok! nnt la aku pi subang parade yg jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tu, kalo dah uniform kaler merah aku datang pakai merah, sesuai sgt la aku kerojer ngan dema kan kan kan..

the lalats still ada but i dah pakai sabun breeze cam air kapak!

The Pisces Man said...

Apa jugak la Kak Red buat dalam bas tuh, tengah nyanyi ooo la laa ker? Hahaha..

Sejak bila plak turun (or naik?) status dari Kak Red ke Mak Red nih?

Jie said...

kak...pasni ade adiah gelang mas gak ke..?

aku nk emial tp malas nk tulieh..ko leh email kt BMM onbehalf leh tak..hehehehe..topik kita mengamyam ketupat mlm last seblm posa tu la..hahahahah..mau pecah alam maya ni!

echah_syed said...

kak red..gelang tu sinonim ngn org utara tau tp combi ni pakai pearl yg kt psr pilipin tu jer hukhuk..nk ke? nnt bole kirimkan..

Fish of Pisces @ 5th_E said...

huahua. I love this entry.. terus otak ku menerawangmemikirkan ape yang di CDH kan? ke terus CTT? *sapo tatau sila ke blog Sang Ratu* hehehehe... must be the watch or the B.O?? hik hik

EHHHH klassss.. kak Red naik BAS! gosh.. it has been like 15 years since i last naik BAS AWAM... hehe.. matila 222 dan bas mini no 2.. tak gitu Kak Red?

mad redo1 said...

nkao ni kan, takdo korojo eh dok tuing2 kat golang omeh orang tuh, kang ada kena cas nak songlap golang baru meghah muko nkao...

ore kelate ganung same jugok, paka gelang mah sapa habih lengang...

gi kat kenduri kahwin udah cukup kalu nak bukti...

hehehe...

Lily.Lulu. said...

uuuuuuuuuu .. muncung tuh mahal!