Saturday, September 22, 2007

The crazy shopping for kids....






begins wt red shoes...

another red shoes...


manusia macam semut...




dig dig digggggggggg!!



the 2nd round starts ...



just dumbed everything to her, she will pass to the basket keeper


last kopek ...

i think i m done...kot?



the q to cashier was soooooooooooo longggggggggggggggg!!!




i


Itu hanya kids section, lam setaun aku soping sakan baju kids twice a year sahaja, for once a year holiday kat oversea and for raya thingy. that s it. pasni tunggu taun depan bila pi oversea and nxt raya lagi baru leh shopping.

and when i went back home, sirman dok tunggu kat parking...wt one look...

opossss.!!!

sambung later.

5 comments:

sweethOneY said...

assalamualaikum..masuk umah org kena bg salam dlu kan..hehe..saje left comment here, b4 ni jd silent reader, this time kenalkan diri la plak..sonoknya bershopping kan..neway, slmt berpuasa utk kak red..daa~

mikaounik said...

waaallllaaaaaweeehhhh shopping..dasat..dasat..dasat..
tp utk anak2 gak..

tukangtaip said...

Tudia! Penoh satu bakoiiiii!

Red Mummy said...

sweet - waalaikumsalam...

soping mmg sonok bila dah bayo, pengsan!

mika demi kebahagian anak2, tp ingat aku nak beli tetiap bulan..cukup cukuppp

bang TT - anak2 ko dah beso, lg mahal dan beso belanjanya tp apesal baju budak2 mahal ha?? baju dema sama ngan rege kasut aku tau

Lily.Lulu. said...

yah yah yah ... saya memang rajin.
sekian. terima kasut.

:)