Saturday, September 29, 2007

Suara kekasih hatiku...




.........Ya Allah, pls tell Mummy dont be mad at Abang. I love her so much.




.........Ya Allah, Abang x nak naughty lagi, tadi Mummy marah abang sangat.





.........Ya Allah, abang nak toys jugak ye...







Amin.







14 comments:

Hatta Dolmat said...

mummy!!!

luper lah nak pulangkan tangga, neway hari tuh msg nak pinjam screw bunga plak..huhuuh..

jum buka sama lah...

teratakpermai said...

baca atas tu mcm nak nangis...biler baca last sentence tu yang tak tahan nak gelak tu...hahahah

Arin said...

Abang..don't worry..mummy takkan marah lama2..kan mummy kan?kan?

Lily.Lulu. said...

Ya Allah, mummy dapat baby lagi satu.


Amin

oTam said...

Ala siannya abang..

Miss Nazla said...

aaa sejuk je ati nengok.

Hannan said...

mama tolong la.. jangan marah... mama tolong la.. kesian la.... hehehe...

Jie said...

Ya Allah....abg nak baby boy pula...Amin

Fish of Pisces @ 5th_E said...

akekekekekekekeek..... kids.... :P

Red Mummy said...

..that s my little son.

i love him so much!

tukangtaip said...

Mommy dah comey feminine pakai baju kurung purple, mommy tak marah lagi dah aihhhhh.

Ziana said...

alahai abg.....
sejuk perot mummy........
:)

tp tetap ngan doa nak toys!
hahaha

Ceera said...

sejuk hati bila dengar doa itu kan, tapi last sekali tu agak kelakor, hahaha

ReDbLoOdSnOw said...

alahaiiii....
sejuk perut mak mengandung..
pandai akak n abg didik anak2.

akak belikan arr toys yg die nak tuh...huhu.