Sunday, September 23, 2007

Abang's pressies...



Fri midnite, aku jadi amah superwoman. i clean up abang's room. sampai resdung2 aku dibuatnya dek habuk. mana datang habuk ni aku x tau la kalo dah tiap2 minggu bercuci.



so by saturday, the room is totally empty.

yes i need 2 change the curtain, he doesnt like that colour, bebalik bighu.

nenanti ler...mak ko penat tau.



so we dumbed everything into his sister's room.

kejap je la gegirl, nanti mummy kemas le balik, at the end bukan ko tido bilik ko pun.

yes - she is still sleeping wt the parents.

2 ari lepas aku pi keje ngan kepala berdenyut, dia tido nya lasak sampai tendang terajang kepala aku tau!


my helper geleng pala tengok bilik ni.
dont worry, some dah anto to the store room. thank god i have 4 rooms in this house.


late afternoon, the ikea people came wt the segala mak nenek abang's stuff.

it s only 2 benda jer...the rest mak dia nya.


sanggup kenit 2 org tu nengok org tu buat kerojer...

the father is monitoring the situation.

where m i?

i got one day sinus lepas kemas bilik abang, so aku kena qada tido, n tq to kak kujie for your morning sms, it s sunday that u hv to kaco me not saturday ye...


hiks...


the mother is sleeping kroh kroh kroh....

7 comments:

Jie said...

ha ha ha....

abg dpt bed baru ye...mesti semlm tak lena tido..xcited!

Lily.Lulu. said...

baguih baguih .. mcm ni la mak yang kita cari

:D

kopak lagi ..

adrenaline said...

bagus sungguh eh kemas mengemas nie....alahai...kiter ie tk abis2 keje keje keje....anyway, i luv spacious empty room...tk byk bende yg menyemak....mcm style jepun la katekan...hehehe

Ziana said...

wahhh rajin kak red!!
nnt post pic yg latest ek :)

Red Mummy said...

bukan bed la kak, bed nya nxt wk baru sampai pdhal dah 2 wks order..

utk anak2 kandung tau jer ly, anak angkat yg dah akil baligh x masuk dalam projek

nan - the room is empty coz the budget is tarak ahahhahahaha...akak ko le tu kan

ziana - nak jwb biarlah rahsia bley tak??

azrid said...

mampu melihat sajer...

Anonymous said...

kak red,

letak la gmbr apa yg kak red beli kat ikea..nak tgkkkkk

-lisa