Tuesday, September 11, 2007

It s my secret and my life...


i was sitting at this area when i saw these 2 ladies, we said hi we said hello, we sat next to each other for quite some time.


On another occasion, Miss Bunga told me a story - bout some ppl yang kat bawah2 ni, yang sibuk2 baca blog mak merah, and some from this floor which i claimed as one of them is muka menggerutu so on (pardon me for being mengutuk, just that she did something to me so she deserved to get that kutuk from me). and of cos few other ladies.




these ppl are walking next to me, we chat, just a mini chat takde lah kuasa nak bertepok tampar bagai.




tapi satu pangai dema, they read my blog and they korek all the rahsias from Miss Bunga. So pethatic!

They keep on asking Ms Bunga everything bout me. Ms Bunga is a nice lady, she wont be simply telling u any official story about her diva sister. and the way u approached Ms Bunga is so so wrong~!






Talk to me, come to me, ask me. you want to know bout me kan? so come here and talk to me babe! just dont like when i m standing right infront of you, u dont dare to ask a single word pun, but behind my back - hallo????


Whether i m leaving or not, whether i m sitting here happily, it s my choice.






7 comments:

Zana Sadri said...

kak oo kak.. sabo kak.. nape la org duk dengki2 lagi ngan akak ek?

manusia mmg tak penah puas. tapi nak wat cemane nak puaskan ati deme ek? kasi mkn kapur kot baru oke? teheheh..tros ngelupor..:D

selamat berposa :D

Equilibrium said...

sape yg berani kaco akak nie hah???hinssssssss
meh saya setelkan dema!
mode amukan semelaya nie...

errr....

dema bsr x kak? kalu bsr, akak jek la setelkan ek...

permisi!

sebol said...

Kenapa Font posting ni lain daripada posting terdahulu?

Lily.Lulu. said...

sape yang nak korek rahsie tuh ??
meh sini tanye aku meh ..
tapi nnt aku charge satu soalan satu ribu.

leh buat duet.bagus nih.

ngeh ngeh

:D

Red Mummy said...

aku guna kesabaran

dan buat donno in the office

as they spread the news

and keep asking my ppl on my story

a diva kan..

bol menjwb soalan ko - sukatik aku la bol font apa aku nak pakai oiii!!

bila ko nak tuko template ko ha?

sebol said...

Kan baru je tukar hari tu
tak sampai 1 bulan.

Bila nak buat awanan Tag?

ReDbLoOdSnOw said...

alaaa..manusia mmg cuke dengki arr kak red. x heran pun if terjumpe ngan dak2 gnie...

ermm..ms bunga tuh caper kak? die ade blogs gak ke?..hek hek..

♥zie