Friday, September 07, 2007

Red Diva vs NSTP...


the red, the husband, the photographer and the blonde hair



kalau burberry or blurkiss or group vava vava dok buat blog nak menarik players nak buat celoteh menentang red diva. biarkan.


i dont need one.


i m stabil wt my own blog, coz my red diva team tidak goyah. nyah, mak x eran pun ko nak buat 18 blogs utk lawan red diva team.




secara rasminya, red diva team dah popular. namanya gah. segah warnanya.


we talk with our kaki, bukan blurkiss or vava vava blog yang dema ciptakan... wpun selalunya the red diva captain mmg menceceh cam nak rak dalam court, but at least, kakiku shoot gak goal dari 20 tu aku rembat ampat...ampat ye! 4!!







aku x war2kan dalam blog about this game, coz kang red diva anto 3 rombongan meminang, the red brothers + husband dah cukup. must to join and of cos the mak nenek mulut kepoh pun mesti ada memandangkan dia ni very the banyak masa lapang..


i got the invite to hit the futsal, 2 wks ago, NSTP @ Berita Harian @ Harian Metro, beria2 nak lawan the red diva team. I will tell you about it bila awek camera tu dah edit gambo molek2.




Just a short note:

1. Red Diva Team menang wt 20 berbalas 12.

2. Mak merah shoot 4 ye, oh i told u b4 takper...still nak habak lagi, blog aku kan.



The blonde n The Sirman



3. They hv lots of girls, and red diva terlebih2 wt boys.

4. So dema rampas adik aku Epi to be in their team. Boipren babyarisha pun dirampas to be in their team. x per x per...

5. Korang leh submit application keje kat nst coz dema mmg x ckp boys la aku rasa (statement maut, harus kena maki japgi ni)

6. Wpun aritu dah x sanggup main mix, tapi kerana kita x leh nak menolak invite orang, maka aku benarkan team aku hit gak.

The youngest bro and the team



7. 20 min pertama, red diva jadi keeper, dan berjaya membiarkan pihak lawan membolos 3 gol, padan muka aku...bola datang pi lari D. bagus kan akak ko?

8. i will set up 2 red teams pasni, the boys and the girls. i dont have enough girls players yet. sapa nak be in my team, ngan syarat..be there!

9. sirman will do the official announcement di bawah column Bersama Mak Merah, so that if you baca blog ni, u tau kita ada Red Diva Team majorly in futsal.

10. 2 games, kita menang..pas raya tolong panggil kami lawan lagi, sesungguhnya sedap menyepak dari vava vava di dalam blog spt burberry or is it blurkiss..whatever.


11. Epi jadi rebutan, percayalah! He is so famous, ngalah akak dia lar!





12. Rudy Harian Metro and Fairuz Ikon are the hot top journalists yang amat dikenali, joined the futsal pasai nak glamer sama ngan mak merah kan? hahahhaaha, dema main zalim x hengat! biasa ye!

13. aku nak elob sket tapi jd pjg lebar, so nnt la kita buat 2nd part ye.





Perlukah diulang...let s kaki do the talking not the blog, sebol? ? milla? vava vava....!



This is my final match sebelum menjelang ramadhan, berehat sebentar...

15 comments:

Lily.Lulu. said...

meletopssssssss !!
saya shoot 1
yahu !!

:D

mad redo1 said...

main tak ajak mad redo1, aku rasa tersisih... hiks hiks...

RedWGG said...

tahniahhh..
menang besau yeaaa..
bagus!

harus sy belajar sepak bola lepas nih..hehehe..mesti kak red laser kan sy lepas nih..

larikksss..

Equilibrium said...

kami va va vaaa bertempat.
sesungguhnya kami nye strategi pakai otak, bukan KAKI!!!

biarkan red team riak sebentar. kami akan tiba dgn cara tersendiri.
Bulan June thn depan kompom kami blasah kaki red team yg makin tahun makin kerepot...

BLUEQUIL TEAM, mari kita gelak...

MUAHAHHAHAHAHAHHAHHAH

hamik!

mikaounik said...

YHUUUUUUIIIII...mantap..
biler laa saya nak tgk kak red secara live erkk :)

Red Mummy said...

bang mad keeper ku sayang - ko tu kat ganu, aku bekhen ko kang, ko gak kata x leh dtg. aku terpaksa jadi keeper kejap tau...sbb dah 3 bolos,adik aku lak ganti jd keeper.

u are still my fav!

wuii - spt yg dijangka, blur blur akan mengaum ngaum..ahahhahaha

vangardx said...

next time kalau ade kesempatan, syam nak dtg main skali bleh?

Zana Sadri said...

aduh kak... diorg nye pose tu yg tak menahan tu... tapi klau men ganas.. huhu.. leh tahan tuuu...bagus2..:D

The Pisces Man said...

Kak Red slalu maing bola (apa2x jenis bola pun boleh laaa) kat mana?

Fish of Pisces @ 5th_E said...

matilah i would be ur SS... apa itiew SS? Sungai Siput? NOOOOO Silent Supporter aje... hehehehe...

Jie said...

kak red... background meyah
gambo player baju meyah
mata aku pun dah meyah..

btw..tahniah!

Jie said...

ooppp...aku nk habaQ

aku tak baca entry ko " Gegirl mu little diva" tu
so ko ckp kt gegirl..acik jie tak baca...jgn wat muka majuk selalu..nnt saham merudum!

booking jadi menantu leh tak kak?

mad redo1 said...

sayang mu itu akan ku kenang selalu... hehehe... nanti pas raya kita main lagik...

adrenaline said...

blue quil team?? sudah eq...kau jgn mcm2 nanti jadi mcm blurburry nyer team. tak cukup org. buat malu jer. kene beg red diva side to play for ur team. hahahh...

anyway, Bri madredo1, jgn bersedih. tolong simpan LEAVE kamu utk RAYE K. org singapore akan dtg kesane UTK BERCOLLECTION......hahahaha....

abg sirman, kakred & bro madredo1...tolong la....jgn malu2 hulurkan duit raye utk saye.....

sayda said...

i cn give my name for the red team. but not the body. at least. yet.
hehe.