Friday, September 14, 2007

100k - The Winner...

Saya tatau nak tulis apa, tapi 1st nak share rasa happy sket. Setelah berlama-2 lepak kat rumah hari ni dapat panggilan kerja dgn satu company buat buku as a graphic designer. Rezeki satu ramadhan. Esok interview doakan yer. Kedua, tadi tido petang mimpi bantu mangsa tsunami. Rasa sedih tgk tragedi tsunami thn 2005 berulang balik dlm mimpi.









Bangun-2 terus buka pc. 2@3 kali open page kak red tapi hang. Kali ke empat kot baru leh baca . Red 100,000 visitors. Ok ni sy bg screen capture. Sorry lah ntah hape-2 je saya tulis ni perasaan bercampur baur jer. Just nak share sket pada kak red.




Erh, lupa nak kenal kan diri sy june dari selayang. Dah lama baca ur blog tapi seperti selalu menjadi pembaca senyap sajork.Tapi hari ni tergerak hati pulak nak tulis sesuatu utk u. Selamat menanti waktu berbuka.




im 24 y/o. from selayang. sekarang wat freelance graphic je kat rumah. err mau cerita apa ni yer. blank pulak dah. kikiki..ni blog saye
http://my-art-life.blogspot.com/ .



baru je wat 2-3 hr lepas. selama ni baca blog org je.Saya minat dgn art. Sy minat baca blog akak n others blog.wah, best ni dpt jumpa red diva. aha berbuka puasa tu best. boleh sembang-2 lama sikit. :P



****************************************



the winner of 100k Red Visitors. macam menang RM100k je plak, yes Red Mummy nye 100k pun jadiklah ye.




Big applause to June, aku pun x kenal orangnya daaaa....but x kenal maka x cinta, dr silent reader tup2 menang loteri 100k. Congrates, rezeki 1 Ramadhan.



**nak carik timing dating ngan dia lak, sahur on sat nite leh tak?



8 comments:

Ceera said...

ala, terlepas plak 100k kakred... saya pun ala2 silent reader jugak, hehehe...

Ziana said...

visitor yg ke 100100 leh join skali kan?
leh join sahur kan?

hehehe

RedWGG said...

melepassss....

mikaounik said...

kenaper laa bukan aku yg ke100k

sebol said...

Silent reader mana boleh bercakap

Zana Sadri said...

tahniah2... rezeki anda hari ini.. :D

en sebol.... silent reader takleh bising masa dia baca je, tapi boleh taip apa dia nak.. :D (peace bro peace)

Jie said...

Tahniah June..Selayang..dekat je dgn Serendah ni...kalo June tak de sapa² ..kakjie ade ni..hahahaha

kak red...aku pn nak gak adiah ape entah yg ko janji tu...kalo tidak.....aku golek2 wat muka mcm gegirl ..:P

Lily.Lulu. said...

nak sahur ngan mr.engineer laa mcm nih ..

hahahahaha (gelak jahat)