Sunday, September 16, 2007

Eeeuuuii!



aku boleh tahan lagi kalo ko nye badan berbau light2.. not talking bout my son ye...ada la minah yg dok sblh2 aku ni ha



tapi aku x leh tahan sampai terpaksa tutup idung terang2 kalo ko dah makin dekat and x pasan ke aku dah katup idung..


callo lah...very the smelly. sila pastikan badan anda tidak berbau ye.

ps: i m not shopping the jewelleries for me la

ps2: i m still not interested to get gold for myself



19 comments:

Ziana said...

aiiiyerrrr!!!

aromaterapi asli tuh..
hahahaha...

calloh ajek kak!!
mmg tatahan...

Lily.Lulu. said...

name dia ape ?? nnt kasi contact number, kita kumpol duit sempena raya nih belikan dia perfume

tenkiu
:)

Rickywan said...

akak, kalo laen kali jumpa bdk pompuan tu..suruh di pakai minya cap kapak...baru wangi..hehehehehe

larikkkkkkkkkkkkkk.............

adrenaline said...

kak....saper yg bau??org cine sebelah u ker??hahaha....

CLEO said...

kak red lain kali u bawak perfume spray yg murah2 taruk dalam beg. so kalo ada bau2 yg kureng tu u sembur laa kiri kanan depan blakang. gerenti dia perasan org dok perli2 dia. kalo dia tak perasan gak u sembur kat org tu terus. abis citer.. haha

Miss Nazla said...

hah awat tade zoom muke dia. kot la jiran tetangga ke. leh adiahkan dia perfume ke deodarant ke

lariik!

Fish of Pisces @ 5th_E said...

hik hik..die la BO! use ODORONO!! haha!!

mikaounik said...

eieieieii..bau busuk..kotor nyerrr
kuang..kuang...kuangggg..

MyHeart said...

ingatkan dapat puasekan idong tu ek...kalo bebau harum takpe gak...sabo je la

Ceera said...

busuk bebenor le tu sampai terang2an tutup idung, hehehe...

ReDbLoOdSnOw said...

wakakaka..klakar lah kak red neh.

x kan lah dak ppuan tuh x pasan ek akak tutup idung..adeiiii!!!!

The Pisces Man said...

Amboi, Redbloodsnow, nampak sangat wanginya lah tuh... gambo pun berbunga2x, hehehe..

Kak Red, kat ofis aku nih, ada 2, 3, 4, 5, 6, 7..... pompuan yg tak mandi.. tak paham tul aku, aku ingatkan pompuan lagi wangi2x, dressing, pikat2x... ini aku plak lagi best baunya, hahhahahaa...

A few days b4 posa, aku kena food poisoning yg teruk (nyesal tul makan kat stall kat mid valley food court tuh). Kat ofis, tak lalu makan, angin dah naik and menolak keluar. Skali lalu plak sorang pompuan tak mandi nih, Masha' Allah, betul2x membangkitkan selera untuk muntah. Nasib baik foto machine tu tak terima muntah i, hampeih betul!!!!!!

Jie said...

erk..sy pn ade kawan mcm tu, tp susahkan nk bgtau kalo kwn kita...errr.....

mad redo1 said...

share the sentiment dengan jie, dulu ada sorang member, dia tak trim bulu hidun, tapi takde misai... so nampakle bulu hidun yang berserabai sket tuh... tapi tak leh nak tegur

sehinggalah...

kitaorang gelak kat kartun ada shaver eletronik tuh lekat kat bulu hidun masa shaving...

"HAHAHA... bulu hidun panjang!!! HAHAHA"

jumpa skali lagi dah pendek dah...

hehehe...

Anonymous said...

eh baju kak red sama la ngan cina pohkong tu..he..he..-linda

Red Mummy said...

anon - baju aku tshirt, baju dia jacket, baju aku ada butterfly bear, baju dia x de, baju aku ada mix itam, baju dia x de, baju aku beijing mali baju dia mana mali?

mana yg sama nya?

warna kan? so cakap la 'warna kaler baju kowang sama la kak red'

echah_syed said...

ello..ni nk test bila kak red cabar huhu..dulu huby combi pun x ske parfume nie tp satu ari kita kenenkan dia ngn sorang bangla ni yg baunyer x leh nk ckp..yelaa mayb aritu bangla tu lupe nk pakai parfum kot..pastu skrg stok sebtol parfume kt opis..huahua lawak!

Wawa said...

macamana ye nak tegur kawan yang ada BO ni.

saya tak pandai.

azrid said...

BO & minyak atar...
eiiyekkk...