Saturday, September 08, 2007

Budget 2008 starts wt dinner...


Epi ni adik aku yang paling hensem la orang kata. aku x kata ye. kalo puji kang dia tido mimpi2 perasan berangan.

Hensem pun tapi punctuality very ler suck tau! Bukan sekali 2 berjanji ngan dia, he ll be late, sentiasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

He is famous lately, coming soon will appear in Utusan and Cleo Magazine.

Gila la ko!

Over tau!!!


He belanja dinner the abang ipar, the red big sister and of cos...

the one yang memfamous kan dia ...



Just 4 of us

no bloggers

no kids


so we mengumpat like no tapis2!


Thank you Epi, i will have to stop promoting him coz dia cakap, readers aku byk terjah f/ster dia.


pirah lu! siakap steam tu kurang sedap lah, ko ikhlas x banjer sebenornya?



nxt game wt NSTP, the reporter nak cuba curik adik2 aku lagi jadi players dema



i will offer blurblur to nstp then...instead of my blood bro



1 comment:

Lily.Lulu. said...

ape? mau merembat masok geng dema .. mak merah mesti kasi red light punyelah.

hohoo~