Sunday, September 30, 2007

Jaya Jusco Maluri...



it s sunday afternoon. memang tengah panas tegak matahari kat luor tu. We need to get some of dapur's stuff. Aku kena jadi full time chef not only for my family but also for my mom's house. Barang2 basah kat Hero our usual weekend shop sotongnya cam dah kedaung..so JJ is the best choice.
Nana my sister yang currently in confignment, needs a stroller for her baby boy. I gave her few options and she choose a stroller, a present from me to her.

Punyalah lama menunggu si salesgirl JJ nyonya ni ngamikkan stock stroller tu, sampai anak2 aku dah mula start engine activenye.

gegirl...jangan usik

mummy cakap jangan usik, nanti Nyonya salesgirl tu marah


kan dah kono marah..nyonya ni mana nak kira anak sapa...


mendenye ni? ni baby punya lah, gegirl dah big..


strollers collection dispalyed in JJ, quite cheap compared kat isetan, sumenya ribu raban.

he asked me to get this for gegirl, manyak cantik, adik abang dah besau la


so this young lady, tangan kaki x dok diam buat inspection sana sini


and another...



and another...

OK...enaf for now.

I need to lepak in the kitchen cos lots of ppl r waiting for my lauk pauk trow.

8 comments:

Miss Nazla said...

kalu senang pos sini gak makanan itew huhu

echah_syed said...

citer kena mrh nie..combi teringat time combi n precious g shopin bju..kita kena marah bila dok snap pic..kunun precious snap nk mms kt kwn tnya ok ke x bju sblom bli..last salesgirl tu ckp no snap2 arr..siap bw supevisor lg kak red..malunyerr :P

Lily.Lulu. said...

bila dah kat area situ, ini semua adalah tanda tandanya ... mungkinkah mummy akan dapat baby lagi ??


uuuuuuuuuu ~ *angkat kening sebelah*

Anonymous said...

kak red, mak u pg haji sp yg jaga anak u ye?-leen

nAt aka nAtsumi said...

abang n gegirl nak adek kak... hehehhee...

The Pisces Man said...

Ngapa menong2x ni Kak Red... banyak angin ker? Habislah barang2x kat belakang tu terima gas Kak Red, hehehehehe...

Mana stroller yg dibeli tu, awat tak tunjuk naa...?

Red Mummy said...

manusia beribu shopping kat jj smlm. aku x de mood nak amik gambo.

dpt je barang, q panjang lebar, aku bwk anak2 aku pi beli brg dapo, while sirman handle stroller tuh

morale - stop going to JJ over the wkends n during mega sale!

pi masa keje, lg senang ati.

Ceera said...

budak2 semua benda nak pegang kan... huhu~