Tuesday, September 25, 2007

Marks & Spencer...

Raja - ok x nih? sorry lambat dptkan info.



ni bukan cite dalaman ye


..tapi saya hanya membantu seseorang nun jauh di UK sana untuk promotion pakaian tidur and lingeries from Marks & Spencer.


RM49


RM89



RM129


spentot RM49, bra RM89



RM139

(Ms Bunga cakap kat pasar malam umah dia baru 19hengget!)



the above sume from the M&S, KLCC.


Someone yang kat UK tuh nak jual the M&S brand to us, of cos via internet, bank in to her maybank's account in msia and she couriers the barang lah. I bet the prices will be cheaper compared to the UK's price. hers lagi cheaper even termasuk courier service. She oso jual the baju2 for kids like osh kosh, guess, apa lagik ek..alah aku dah lupa.



Korang mesti nak beli barang kain baju dr dia.....will keep u posted bout her fotopages soon.


*ko hengat senang nak snap2 gambo, org2 dia dok ngintai jer*






8 comments:

Jelly said...

spentot ha ha ha..... besh besh ada nama baru kalau nak p beli.... Kak Zue jom p beli spentot.... ha haha

azra.boneyta said...

kak red, dalamans sahaja, luarans? like shoe???? bley ke?....., kejap lagi baru nak vote me nak jadi orang number 100 bley?? :, kak red, got present or not???? isk,ngantuk nih actually...*yawn*...

A f f e n d i O s m a n said...

kak red...

ko kena TAG kak....
silakan la tengok detailnye kat blogku

Ziana said...

kak red...
x kene kejar ke snap2 pic kat situ?
pakgad dia kerek gak

echah_syed said...

spentot tu base anak angkat combi umo 4 thn..hehehh.blog kak red da jd shopin blog..bole gak jamu mata ekeke

Rickywan said...

akak....huhuhu...spentot..hehehe

Pato & Pearl said...

huh?..spentot..??..first time dengar this word...wakakakkakah..

Pearl

Zana Sadri said...

mahal gak tu. tapi klau dah besa pakai n sedap, sure boley je beli.. lawak ar kak snap gambo gitu.. hehehe...