Sunday, September 23, 2007

The late saturday...




went to buy my sayurs and chillis.... and pass by my lens shop. the solution dah tinggal utk 2,3 kali pakai jer..so better get the whole set as well.




he wanted to get his whatever memaku drilling stuff, aku x tau ler. it just next to my lens shop.



the tokey must be bengang gila, anak2 aku nye tangan sume nak mencapai barang. kids are like that, they love to explore new things...


but mak pak nye kena monitor la apa yang dia usik bagai...



i hope this stock could last at least till new year.




7 comments:

Lily.Lulu. said...

drill drill drill ..

bagus suami pn. mira nih .. dia nak bertukang sebelum raya tuh. kasi rumah kaler merah lagi.

:D

Ziana said...

sy pon dh rabunnnnn!!
nk kene check mata!!

camne pakai lens ek?
1sttime nih..

ajo skit kak..

Red Mummy said...

ly ngan mazhab tah mana2 datangnya tu...

suka2 ko je kan

ziana first timer ek hhahahaha, siap la ko ngeri nnt

Lily.Lulu. said...

suh dia pakai spek jek laa ... hahahaha

Ziana said...

haaa laaa..pestime nih..
x bebuat lagik..scary woo..

spec ade...tah mane tah..dok dlm kotak mane tah..x jmpe..
:P

Red Mummy said...

pakai spek je lah kalo x rabun sgt, agak2 nak bukak pun senang

lens ni kalo dah hazab, akak ko ni sportswoman, so kena la ada sarung mata..

adrenaline said...

dulu nan use B&L but not anymore...solo is gooooddddd.....tapi tk leh lazy tau....mesti tiap2 ari cuci ctc lens tu....hehe