Tuesday, September 11, 2007

CPU is up...



I dont need to buy a new CPU hehehehehhe. My motherboard kena tuko baru, at RM170. sirman did the thorough check coz as usual the wife malas nak ngamik tau.


Yey! few days tarak own pc, pusing seligat kepala ni dibuatnya.


the apek of kedai near by my house, kena jadi photographer. dia dok tanya napa nak snap2 gambo, oh pasal aku nak letak gambo korang lam blog aku.


He went to my blog! hi apek..i told u, im gonna put the photos in my blog kan?



memandangkan nak puasa, we just went to our usual weekend shop to get some cencarus sayurs ayams kembungs sotongs apa2 tah lagi. I can imagine, i have to wake up at 4am in the morning. Oh darling, boleh tak sahur at midnite jer?


pls...




The husband is paying and his answer still - no i want to sahur at 445am.



aiseyman...




14 comments:

Lily.Lulu. said...

don't worry mummy. i'll give u a wake up call if u want to.

adik mummy nih kan keje sampai kol 8 pagi.

nak ajak pergi bersahur kat luar pun bleh. tara hal punya.

hehehehe :D

Wawa said...

dia nak berkat sahur tuh kak oii.

kenalah kita pun berjaga pagi2 buta.

hehe

ReDbLoOdSnOw said...

ekeke..pe komen si apek tuh biler tgk blogs akak ek?? :P

kene bagun kol 4:45am ek...cian arrr..wut to do kan...ngehngeh..

♥zie

ween said...

KakRed Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. Sok pagi ween gerak kul 4pagi...

Pato & Pearl said...

Selamat Ramadhan...to you and Family

P&P

truanta said...

slamat berpuasa kaak redz....: )

mikaounik said...

salam ramadhan & selamat berpuasa utk kak red & family's

Equilibrium said...

oh darling...kalu u dok ngan i senang jek coz i sahur only wif pisang n a glass of milk jek yang..x yah ssh2 masak kan..

muahhaha

akakkkk...nak balik!

enie said...

Red, Selamat bangun pagi di bulan puasa ini ..hhehehhe. Anyway...Selamat Menyambut Bulan Ramadhan to 2 and family.

RedWGG said...

slmt bersahur kak..

Zana Sadri said...

Kite org pompuan mmg tak kesah tapi org lelaki dia klau boleh nak bgn sahur. waduh2... la nie mmg takleh skip lgsg. mmg kena sahur jugak. huhu

sayda said...

pic no 3. muke sebijik ngn gegirl.
potostet ke?

heh~

Shah said...

Selamat berposa Kak Red oiii... Nanti bangun sahur tu jerit2 la sikit kat dapur tu ye kejut jiran kau yg tido mati ni...

^eMiKo^ said...

slmat berpuase kak red!