Wednesday, September 19, 2007

Cupcakes for u...

Some iklans .... helping my blogger's fren to promote her cupcakes...



Dear All, here are some picture samples of cupcakes.

To order, kindly email me, or call/sms 0193463490 - WEEN


Minimum order is 25pc at price of RM65 above. Size 6cm top.

Available for delivery or self pick up :)







ps1: ween aku dah promote, ko jgn mokak2 lagi yer, sebulan sekali promote kat sini bley la, nak ari2 aku das ko kang..

ps2: aku nak cupcakes kaler meghah! x kira!!

ps3: semua pi order kat dia, jgn order kat aku lak ye..

9 comments:

Lily.Lulu. said...

perot kite bunyi krak kruk krak kruk ..

tetiba rasa nak makan cokelat kedburi

Ziana said...

erkk..
kite lapo gak..
mcm sedap jek cupcake nih...

lapo
lapo
lapo..

echah_syed said...

colourful nih..mkn sambil nyanyi lagu rase syg versi kak red>ly... ko pandai wat lirics kan..hehehh

MyHeart said...

wahaaa...akak tolong promote cupcakes kiter gak la camni...huhuhu

Red Mummy said...

kowang x order ke cc dia tuh?

pi order kat dia

so aku leh tumpang sekaki rezeki dia

order la

pu3nemo said...

sedap tk?? rasa2 cm nk order jek..

adrenaline said...

kak...u jual ker?>>

Pato & Pearl said...

very nice cupcakes..tapi masih in love with donuts..hehe
Will drop by and tanya tanya lah...

P

Red Mummy said...

nannnnn - napa le ko tanya gitu nan oit, ko nampak x aku promote sapa nye cc ni nan...

bukan akak jual lah