Thursday, September 27, 2007

High heels...


for those yang gilakan kasut..ni ha aku snap2 kan gambo kasut for all of you. gambo yg aku tunjuk ni doesnt mean aku beli ye...bley bancrupt kalo amik sume.





the red collections...




susah kan nak dapat grey shoes, but i got one here. RM139. tapi biasalah, bila dah berkenan takde lak size. size yg aku tried tu beso...pakai buat bergambo boley, kalo berjalan, mau ada kena kepala orang kasut tu terbang.



the range of price kat kodai ni, RM200 and above. cit!





kedai ni jual kasut jer..x de jual benda lain...gila bazir stage byk kosong. still the price is so gila!


mahal lah ling...



that bag is RM89.90

kan fairuz kan?.....i think we went to like 5,6 shops, naik lenguh kaki aku



nak amik kaler ni but pk balik....eh x jadilah.


ko x udah2 lg ke nyah?


yelah..dah lah..




sambung lagi...

kata therapy kan...

flat red shoes, fairuz paksa suh try gak, laki aku gelak gila bila aku pakai


untung bawak member yang lam fesyen line nih...


idea dia bley pakai la...




lawa tapi x de size..hangguk tollah




ok dah dah jom balik jommmmmmm


yes, the red collections comes wt the dress


aku x amik pun..saje nak post gambo utk kowang



itulah citer kasut kita utk arini.


bertemu lagi di lain masa.

13 comments:

Leeds Al-Malique said...

oooo i lurvessss heels kak red!!

my fave primavera and eclipse. but belum ader keberanian nk pakai heels merah lagi. but eager nak try tgk kak red pakai... u inspire me!!!

mungkin boleh cuba beli utk raye ni ;)

RedWGG said...

uihhh..penat shopping yea..
g butik kat bangsar mgg ler mahal..
ehh kat situ ker?
hehe..pandai2 jer saya..

RedWGG said...

uihhh..penat shopping yea..
g butik kat bangsar mgg ler mahal..
ehh kat situ ker?
hehe..pandai2 jer saya..

nikfarizah said...

kat bangsar ke semua kedai2 tu??

mama ranggie said...

amboi kak red,dah soping dah..ni yg jeles ni..kite lom ado maso laei ni nak poie soping...maybe diz weekend kot,kena adakan gak maso tuk soping...tp gaji lum dapat laei ar..uwwaaaa....

Fozalin said...

LM = Leisure Mall

x tau location meh i tolon bwk kan so nnt akak bleh banje i mkn kek fresh ekekekek

Red Mummy said...

leeds - pakai jer, kena ada confidence level yg tinggi la ye

iefa mana de mahal, sume less than 100 jer. satu kedai tu je yg rege 200 ke atas, yg tu ye mahal.

yeap kak nik..sume kat bangsar, saya borong sakan lah!

ni monthly shopping lah mama, bukan soping raya. x de nye soping raya ngan kst tetinggi tu..aku pakai siper je nnt raya.

lenkali tulih terang2 ye cik fozalin, kalo klcc nye kek tau tak??


nak beli la kang..

MyHeart said...

tomei kekasut yg kaler meghoh tu kak...sok sok bole aku pinjam ek...hahaha

mikaounik said...

kak
saiz kasut brp erkk
p/s sajer tanya jerk :x

DiaHarris said...

kak red,

pix no kan.. beg merah tu kan... beg aper ek.. mcm cun jer..

nak giler i cari beg merah tp blom ada yg berkenan.. tlg wahai kak red ku sayang..

tell me if ada beg merah yg cun2. nak beli before hari raya..

tq!

Red Mummy said...

ko size apa myheart?

akak ko nye kaki, standard size kaki wanita malaysia

x cunlah beg tuh! ko pi vincci smlm kan Dia? ko pasan x ada beg merah vincci tu, ha quality dia cam tuh lah...

kalo nak hak kecik2 byk la, lelawa..lam 50 and above.

adrenaline said...

kakred...i solute dgn u la....high heels...boleh tahan....masyallah....

Lily.Lulu. said...

mak .. beg mak pegang yg RM89.90 tuh cun ke idak ??

kite x beli2 lagi yg diingini .. tunggu seminggu sebelum nak raya, mmg gi balik mng tuh ..