Saturday, December 08, 2007

Good morning!!!

told u...

aku buat dvd's marathon till morning.

when i woke up, it s already 1015am, abang's tuition starts at 9am.


alarm radio bunyik gila kuat for 2 hours, alarm hp sebelah telinga bunyik for an hour, tido mati mak si abang.


yes blame the mother!



8 comments:

Ziana said...

aiyakk..
x disengajakan..
xpe kot
:)

mikaounik said...

syabas betty..syabas...
hahahaaa...

Mrs. Sheikh said...

uikkss.. tak leh bgn lagi lambat ke? ehehehehehe

azis said...

abg tk kata pa pe ke???

Beruang Madu said...

ya rabbi mak merah oiii...ko tu bukan anak dara lagi nak marathon segala..sampai tengok dvd maraton, tido pun maraton jugak....!!!

Red Mummy said...

ziana - haruslah akak dah insap!

mika - macih macih hehehehehe

husna, kalo leh nak bgn thari tp abang le tersedo dulu at 1015 tuh

azis - abg bgn2 ckp 'abang x pi tuition ke mummy, akak jwb x, terus dia kuor bukak tv layan kartun. haruslah dia gumbira!

tu dia big bear dah membebel..ye bang yeee, mak tau bang pahammm bangg

A Z R A said...

hmmm....quiet hard eh being a mother?...isk isk...btw, dvd for rent ada? hahahahaha....:)

Red Mummy said...

azra akak rasa aku dah ada more than 100pcs of dvds collection. renting ye...ya bisa ibuk, harganya boleh dirunding gitu..