Saturday, December 08, 2007

My eyes .... Part 1


I spent RM60 for 10 pcs of dvd. This is what I do every nite. kalo mlm jemaat ngan sabtu tu toksah ckp la, siap buat marathon lagi...

anw, tadi aku buat bloghoping cam biasa. I seldom send comments to people's blog, specially for those yang x kenal aku. i will read it quietly, if they have the Mybloglog, they would know that i have visited their blogs. I leave comments randomly.

I know lots of u leave comments here, some i reply, some i dont. Some i reply via my new entry or in my next2 entry, some via sms, email so on. I dont do what ppl hv gotta do, i do what i wanted to do, dont ask me to do things that i can think by myself...byknya do do do!

Sebelum aku sambung layan dvd aku, i need to express something here to u. thousands of readers visit my blog, mbe u like that red colour, mbe pasai korang tak sangka awek ni very the red diva....(let me correct u, red diva means i m diva on red, understand here?), and probably u come here bcoz u love the story of lalats and bloody bitch stupid anonymous. whatever reason it is, everyone has yr own reasons.

Baru2 aku blogging dulu, the purpose is to keep this as my personal journal, my own day to day diary. I write everyday, addicted to 4,5 entries per day. It s about my life. so one day, i won the Bloggers Idol on 2006. goes to Blogger Kickstart..

I m not coming for the limelight. aku bukannya nak carik publisiti, being celebrity so on. I m here for myself. Yes tonite, i see something. I read few blogs, one is hurting. one is fighting, one is condemning each other. and they are my frens.

i m not gonna mentioning any names here, but i feel sad for them. coz what they are facing now, used to happend to me.

i will continue this story...mbe next time. Remind me pls.

Good day ahead.

14 comments:

zack said...

kak red, kat maner nak beli rm60 = 10 dvd tu. murah tuu!!!
email saya zack1179@gmail.com

ween said...

hi kak red diva comey, how are you?? lalatss dok tak abih menyinggah lagi ye!! anyhow do take care... biar apa pon lah kita nak buat, suka atik lah kan!

Red Mummy said...

zack - akak ko ni mls nak email2...pi taman tenaga, kedai cina deret ngan 7 E. kat permaisuri mahal, sekeping 10inggit. so kat tmn tenaga, 3pcs for 20, 9 for 60 but free 1 so 10 pcs lah.

ween - i always forgot to call u la darling, will do so soon ye. hang on there.

mrs syadAZ said...

salam..
kak red,thxs sudi singgah blog sy..
selama ni sy silent readers je..
tau blog kak red dr blog sis lily..
br je mem'blogging'kn diri nih..
em,sy suka dtg cni cz suka bce celoteh kak red..
seronok..
bile bce rse cm tgh bersembang & mcm kenal rapat dgn kak red..
huhuhu =)

Jie said...

morning kak..meh peyuk²

erk..lum mandi ye...aku hari² dtg, ko tau kan...tp kdgn² komen...pasai kadang² mood aku pun tunggang langgang...hhehehe..kadang² lalu lalang je..nk cepat

Beruang Madu said...

wah diknon - abang insaf sangat dengan entry ni..mengembalikan tujuan wat blog ni... tapi apa tujuan aku yek??? Ohhh sekadar hiburan semata-mata...

Ziana said...

tp pelikkn kak..
apesal laa nk fighting²..condem².. cube laa mesra²...
kan best :)

kak..
akak sad kat sy x?
:P

mikaounik said...

yg penting kakred..kalo time saya keje tak tau laa brp kali saya duk usha blog akak...kalo saya xder tu makna saya cuti..xkeje..heheheee...
ok kak..teruskan ngan entry² yg hangat itu..hangat dr yg lain..glurrppp

cHiQuE CoMeL said...

rutin harian tiap pg kat ofis... baca blog kak red dulu! then refresh ajerlah page tuh ikut mana yang sempat... klu wiken hmmm ikut mood chik plak sbb malas sket nak online kat umah. but yg pasti kat list recent readers blog chik tuh dah ada gambo kak red :)

Being Normal said...

Considering aku nie baru dlm dunia blog memblog nie (inspired by you k red), still in learning phase. I love it cause it's a channel for me to let out my feelings...nie nak masuk entry ke 100 and putting lots of thoughts for this entry since I consider it very special! Thanks for coloring my day k red

Ceera said...

1st time saya masuk blog kakred ni pun secara kebetulan sajork. Pastu cam best kan, lama2 jadi syiok giler... hehehe...
saya tak paham kenapa ada orang nak dengki2 and jadi lalat kat blog kakred nie, =P

Life'sLikeThat said...

Kak Red, I read your blog everyday, sebab suka baca citer kak red, as a working mother, I rasa Kak Red sgt success la.... addicted pun yea gak baca blog kak red nih... sebab entry semua best-best... teruskan ler berblog yea Kak Red, kalau ada yang tak suker, lantak deme ler... but I Love You....

muin said...

Hari2 baca blog Kak red...
Pesal???
Ehh suka hati aku ler..eheh..:p

Myasefia said...

Kak red, i bgitu gile baca blog u smpai gprs kt fon ni. Hehe. I akan pstikan jumpe u next friday. Gudnite kak red! Muahs muahs..