Wednesday, October 03, 2007

Midst Day...

* i was tackled by some guys few days ago...

* x nampak ke dah ada kedut2 kat mata aku ni...

* i may look young, i dont look like 32 though but, perut ku ada lemak, bontot ku berisi, nampak sangat dah beranak pinak, ko nak tackle gak?



anw, i got my few pairs of my baju raya from Y oredi (aku suka tuko2 ejaan already to oredi, awat hang nak submit aku nye entry to Cikgu Peksa English kah?) hik hik hik!


aku ada byk dapat kain batik, tp sume ni kena anto jait lu lah...some dah dpt but ada few pcs lagi aku anto kat Y mlm td for him to jahit. Oh, also Pearl's kain from Bali, i sent it too! Bila nak pakai tak tau lah...to wear wt my Kebaya Nyonya Melaka, cam x kena kaler nya.




This is not Y, this is Ewan aka Y's assistant. Y x leh bergerak bontotnya, harus kena jahit baju raya customers yg sungguh bertimbun, kaedahnya baju sendiri x siap2 lagi.


shoes of the day, from the Whiskas, Bangsar.....



Close up view...


Pling!!!

** sparkle grey hampir2 accident while odw back home to VA from taking my kids. i will blog bout it trow. Now, i really need to get my A & W to cool down my emotion.

10 comments:

Hannan said...

hye there sist...
kite ni ade problem sama la akak..
ade jer org nak tackle kite kan..
tapi, yg bezanya, saya xder kedut2 lagi la... hehehehe... selamat berbuka puasa!

Lily.Lulu. said...

hannan .. amboih. statement tak hengatttttttttt !!

mummy .. cantik kasot. cekelat.
tetiba teringin cekelat kadberi.

:D

*menanti cerita eksiden itu. ish ish.

Ziana said...

mummyyyy..
await nk xcident??
huh?? seriauu dgr psl xciden nih
:(

kete kite yg xciden x kuar bengkel lg makkk...lps raya br kuar...

behati2 bile memandu ek mummy!!!

btw....mummy x nmpk mcm 32...mcm 23 ade laaa
:)

echah_syed said...

caiyolaa kak red..pheewittttt.kasut ceklat tu combi suker..da ker** ni mmg ceklat jd fav kaler.hormon da tuka kot :P

Red Mummy said...

kst baru kak echah...overloaded dah shoes rack aku la ni

ziana - tq tq..tu pasal budak opis akak yg umur less than 25 leh kau kau aku aku je ngan akak coz dema dok ingat aku ni muda beli anak dara lagi. sian keter ko ye...pas raya katanya, sebulan lebih dok bengkel?

ko baca x nan..anak dara tau ni. i look young ye though dah ada no 3 di depan, and u look so old that yr sis here

ly nan tu byk mkn buah perasan, tu yg dia jd gitu.. nnt pas raya kita shop2 lg kat bangsar kalo nak ikut le, harga x mahal, lebih kurang rege vincci or less jer. kan...very the class nya tpt and very the cheap price kan..

mad.redo1 said...

mmmmm... mujurlah mad redo1 nampak awet tua... nkao nih nak bawak keter tuh baca doa naik kenderaan tak? hehehe...

ReDbLoOdSnOw said...

sbb akak lawa...x nampak pun mcm emak org taw..dats y arrr ade dak2 llaki nk usha mengusha akak...haha.

err..ade kedut2 ker??
x nampak pown z

RedWGG said...

hehehe..cayalah kak..
still kena tackle lagi..
hangat di pasaran!

iefa kena menuntut nih!
hiks..

Wawa said...

cantuik kasut tu kak.

tapi aku takleh pakai le heels tinggi2 nau.

btw sorry semalam tertido sampai ke pagi

mikaounik said...

kak..semalam saya daa balun floot kat a&w..baik akak g ari nie..kang kempunan lak..
wowowo floot gelas beso + monza berger..auwwhhhhh :x meleleehhh

p/s:kak hati2 memandu ..nasihat utk saya & semua..