Friday, October 26, 2007

Jemaat pagi yang lembab dan lambat...




ari jemaat is english paper. aku lambat, anak2 pun jadi lambat. aku lambat pasal melayan buah hati nun jauh di sana ber webcam bersama kami anak beranak. sambil bersiap sambil melayan. aku dok kat dapo, aku suh sirman gesa budak2 ni pakai baju, aku msk bilik abang dok leka ngadap apaknya, baju x gak siap2.







dah masuk kereta aku perasan beg sekolah abang takde. astaga. dia tertinggal beg, expect mak dia yang banyak 'beg tangan' ni bawak. harus la ko ni tau bang. naik balik atas, abih telinga dia 2 beradik dengo mak dia menceceh. Abang ni kena la pikir responsible sket, x kan abang nak mummy ingat sume benda, beg sekolah pun mummy nak kena tarikkan ke. pot pet pet pet va va vangga!



bila aku msk umah, rupanya ada 3 main lampus x berpadam. Adik bongsu aku yg melepak tido umah aku b4 kuor sekali ngan aku pi bukak sume lampu bukan nak katup balik. ada hikmah gak lah beg sekolah abang ni tertinggal, semua aku off kan. Kaya la TNB kalo cenggini rakyatnya membayor bil letrik.



sampai pintu kelas, they are about to start their english paper. good luck ye Bang. malam ni kita pi dating bertiga.



6 comments:

Lily.Lulu. said...

mak dah pesan .. va va va !!
sib baik mak x piat tinger abang ..

gud luck bang paper english
sap sap soi je tuh !!
;)

abang power !!

MyHeart said...

kelam kabut dibuatnye yek kak red...sabo la yek...

echah_syed said...

sama jer kita kak red..

kalo tetiggl brg msti somethin wrong..(slalu jam tgn..wajib ade kt tgn ku)

~ air lupe ttp..

~ lampu lupe ttp..

~ gril kt blakang lom kunci..

~ plug pc lupe off..

mayb kita termasuk di kalangan hamba yg dikasihi..

ustzh motivasi la aku ni pulokkk :P

miss^dbab said...

GUD LAK ABG! HOPE YOU DO WELL N SCORE WITH FLYING COLOURS OKIESS...MMUAHHH!

Red Mummy said...

ly = piat tinger anak? oh tidak...dahlah pagi2 nak amik ilmu, sian budak. bebel je le lg afdal..

myh - mmg kelam kabut, pusing sana sini aku dibuatnya tau

kak echah - saya ni sorang yg particular tp tah kenapa arini mmg sumenye zass zasss la kak

tq auntie dbab...anak2 auntie sihat?

Ziana said...

make sure dpt no bawah dr seploh ek bang?
good luck :)