Wednesday, October 31, 2007

Another set...





these are all my used minitures collection. botolnya comel2 so i just keep it, if u come to my area, u can smell the harum semerbak....


the minitures as of end oct, tinggal 5,6 botol jer. i mean the minitures size. the beso2 gedabak one ada lah lagi 3,4 botols.


so being a collector, sapa2 yang abroad, or jumpa the duty free airport, best if u can get for me from the aircraft itself. dalam aircraft lagi murah.


i know this lady was away to Middle East last week. Just gamble asking her if she can get for me the minitures set.



aku cuma suka minitures set yang spray one, bukan yg hok lekap2 bagai tu. not my taste.



Late petang today, the lady's despatch came to my office to do our system barter. When i ask u to get for me the minitures set, it doesnt mean that u hv to give me FOC, i ll pay for it. Awat ko hengat aku ni kedahak sangat ke main mintak2 jer...not for u girl..for some ppl out there.



Gegirl ngan sibuk mak neneknya, bukak the wrapper and do the spotcheck. Abang joined the girls group, oh..yes i used to hv this Dior set before, wt sprays one. but im sure this lady lupa that i put a remark 'just spray, no lekap tekap bagai'.



Takkan mak merah nak bising gitu...susah payah dia bwk handcarry for me from Dubai some more. I thank her a lot. Seriously.



You see her everyday in my blog. She was my silent reader b4, dok je dendiam lam blog ni, but i monitor her existence since the day one she was here. Bila aku attack blog dia, terkejut bana dia.



Thank you girl, oh - her face is so the very expensive, u cant even find it in her blog. Later when i get a chance to date wt her, u will see her shoes jer lam blog ni. She s not ready to hit the famous life yet.



But i know, one of my lalats is based in her office. Kan Azra?



13 comments:

A Z R A said...

kak red, it was my pleasure, yup you got it rite, me very the shy shy cat....:), as for the lalats, hmmmm, i wonder if its true, we have thousands of employees here, for all i know its the same one who lepak @ my blog as well...doinks!

Ziana said...

haaaa...
mmg tedetik dlm ati...
camne laaa gamaknye rupa kak azra nih...
:)

very the shy2 cat..
:)

CLEO said...

kak red.. jadore tu paling bestt.. my fav ehehe

sweethOneY said...

beli dlm aircraft mmg lagi murah kan kak red..
gegirl so comey la belek2 miniatures tu.. :)

viruspadu said...

jeles jeles jeles..
nak beli jugak ler yg mcm gini...
pening la pale otak laki ku nnt

mikaounik said...

wahhhh wangi nyerrr....

sure lalat penin

Fozalin said...

kak red ari2 mandi perfume ek.... ptt la bau smp sini hehehe

Lily.Lulu. said...

dia busy meeting la mummy, mane dia nak ingat mummy nak spray @ lekap lekap tuh ..

:D

ashterix said...

lailing, nanti satu aircraft tu semua i beli for u ;)

Hannan said...

haaaaaa... tu dia... tuan besar dah bersuara... bang, kalau yang men punye perfume pon beli skali la ek... saya kana ada.... :)

amni said...

saya dapat hadiah lancome n noa miniatures yang tekap2 punyer. skali abah saya buka, sudah tumpah. tinggal stgh botol... huwaaa... tader rezki...

Red Mummy said...

azra we talk bout that lalat later when we meet k


ziana gambo dia lam profile tu kan, ko anto to FBI ke CSI ke nnt pandai la dema enlargekan haahhhahahah


cleo - akak bedal sumer hehehhehe

sweet - mmg pun tp minitures dema lam aircraft kena beli copek, kalo idak abihhhhh!!!


zaimah - kalo dia x nak kuor duit, ko beli je pakai duit ko

mika - lalat tu geti bau ke? hishh...haktuihhhhhhhhhhhhhhhhh to lalats


elin - aku suka bau wangi 24 jam! hahahaha

ly - dia terabai sms aku, tu le masalahnya, dia x trace balik, tu yg terlupa

Red Mummy said...

lailing - u jgn ckp je ye..i byk nak tuntut ni tauuu

nan - bape byk shares ko kat sirman?

amni - mintak la abah ganti balik ahahahhaha...alah abah x sengaja, so halal je lahhh