Friday, October 19, 2007

Money Changer...


ok how much do i hv to change the Ringgit Malaysia to USD yeah...


I need USD2 thousands, i m Tower 2's staff, boleh bagi saya good figures?


Small note mem?


Make it mix and match pls...

ik ek sam sek..pu liau

yes, i have the USD cash in hand now.


jom shopping, pi LA nak?

11 comments:

RedWGG said...

nak pi LA........

:)

buleh ka? en...
ehh..ehh...

Lily.Lulu. said...

Mummy... I want to go to Disneyland !! :)

Ziana said...

jap jap..

haaa jom..
passport sy idop lg..
until dec 2008..

so? bile?
esok? ok?
c u @ KLIA ye kak!!!
:)

Red Mummy said...

ok..kat counter 3 ye.

lambat tinggal naik feri!

Ziana said...

erkk..
feri tuh nak balik Bangladesh laa kakkkk!!

:P

sy nak pi US...
bukan Bangladesh..
:)

kak..jom pi?
serius ni.......

Josh said...

Erm.. konpius sikit saya ni... bukan ke kita naik bas kalo nak gi LA? Shopping kat Lorong Ara kan?

Red, duit tu cukup sangat untuk dinner 4 orang. (hint hint) : P

A Z R A said...

nakkk ikuttttttttttttt....!!!!!:D

Hannan said...

iskh ... akak.. kat myanmar pakai usd ker? rasenya x kot...

tukangtaip said...

Tudia 7 ribu cash dalam handbag tu tak padan cinonet.

Wawa said...

sapa yg ngambik gamba kakred nih eh?

kompius gwe

Yukhairi said...

hari tuh ada USD300 dlm wallet singa...kalo tak boleh buat sistem barter....tapi rasanya la nih dah turun currency USD so kira untung sket laaa bila tukaq duit depa...