Tuesday, April 22, 2008

2 pairs...



i shall update bout chess, but nanti2 lah..i miss my son so much. lama tau ai tak tidur ngan dia. lama tu adalah semalam 2 hiks. biasanya weekend mmg dia meloncat tidur ngan aku lah, tp ada kalanya tetiba je dah ada sebelah aku ye. bukan sblh apaknya.




ni belum pun waktu tidur, i just got back from office, lepas dia study kitorg berduaan lam bilik. borak light2..how s school kawan2 macamana, ada gelpren tak.





abang ckp suka kalo aku cium dia, kalo kat umah je lah...kalo aku cium kat sekolah depan kawan2 mau dia lap balik pipi dia. siap warning jangan kiss lagi... rindu tol aku ngan anak bujang aku malam ni. actually kesian tengok dia study buat revision for 2 papers tomorrow.

malam ni aku bagi chance dia tidur ngan maknya, sirman nanti kalau nak tidur dia angkat la abang anto masuk bilik, kalau sirman malas nak angkat, dia tarik comforter tidur kat sofa merah.




kalau ai ngan anak bujang ai, mestilah gegirl dengan boipren dia...diorg kan belangkas.

4 comments:

Nadh said...

Kekekeke. Dah name pon mummy's boy and daddy's girl gituk. :p

maelbest said...

kakred,..klu sirman blk memlm die mamai,..die bkn angkt abg,..tp die angkat kak red n letak kt sofa,.haha camne tuh????sape nak jawab,..haha

kolakolakila said...

kak red, awat saya xnampak gbr pun.....
asik X jerk......
ke komputer saya yang prob?
musykil ler plak

ArELeEz said...

abg dh ade gf ker kak red??? (mamarazzi nih! hiks..)