Tuesday, April 22, 2008

Jumping here and there...


aku kesian kat readers aku lah...separuh kat sana separuh kat sini. statistic aku abih lari...which is not good. i dont like it but nak buat camne kan, bukan aku mintak jadi gini.


the good news is we are finalising our new hoster already, sirman promised me that he is doing it ASAP. ikut firasat kepala otak aku kalo ASAP means 'by today'. wah kiasu mak merah.



pls wait for the official announcement, probably arini, sat2 gi.



saje aku letak entry sket lah arini coz aku tengok kowang ni jap sini jap sana rasa cam terbiar je x tau mana satu nak duduk tengok mak merah asik pindah randah kan...sorry la geng.



ok jumpa sat gi, later petang i m having one final round of chess game. yah yah!

5 comments:

kolakolakila said...

gud luck k..........
chayok2

Anom said...

red,
dot com ke blogspot ker kitaorg, the loyal readers will always behind you.

harap2 semuanya akan sort out soon :)

ArELeEz said...

gud luck to u kak red!

Ceera said...

takpe je kakred, yang penting weols tau kakred kat mana, gitu..

[Me, I & Myself] said...

betul kta ceera..
yg penting kitorg leh tau mana kak red berada..