Tuesday, April 22, 2008

Frustration!

bohonglah aku x kecewa dengan keadaan domain aku skang...aku sangat2 sakit hati and menyampah wt that senihost. im not blaming sirman or sesapa pun, i do blame the senihost itself.


macamana boleh engko bilang server ko x leh nak catch up wt my hits? i just dont understand, server cap ayam ke? aku dah penat mengamuk la...mamat tu pun x nak cakap lsg ngan aku, dia nak deal ngan laki aku jer. nampak sangat dia nye telinga x leh tahan kena taram ngan aku petang smlm.


aku x pedulik la apa ko nak carut cakap, yg aku tau ko bukak account aku, ko suspend x bagitau x warning x hapa...sebab dema malu x dpt commit with what they promised, they decided to refund back our money. malu la seii, bukannya hit aku macam vernon or kennysia yet, bapak la kelakau weiii!


bencilah...

anw, aku dah ada fav hosting, but i leave it to sirman to deal with that ppl. aku x geti la, yg aku tau, i want my domain back!!!


mood aku dah ok...by playing chess all nite long. ni dah 230 pagi, mata aku x geti nak bongkang ke sok siang nak kerja.


amigos la weii...ai nak pi siapkan rencah utk masak pagi nanti, aku mmg protest tol sampai x buat mende mlm ni except bagi makan anak2 and ngadap muka sirman yang asik gelak je tengok muka toya aku bila domain aku kong...


morale of the story, if u hv good hits senihost is not a good cap ayam server to choose, dok je dendiam lam blogspot.


btw, my domain will remain the same just that the hoster will be announced in a few more days.



13 comments:

sher said...

it's okay kakred. i'm pretty sure thay u will be able to find a good host yeah so that ur dotcom will be up and about veryvery soon ;)

cheerios!

redlovertoo said...

ahaks....baru die kenal sapa redmummy!

Reen said...

adoi...tak leh tampung kak red nyer visitors ek..kekekeke sianla kak red nih

budleee said...

habis laa
senihost kena carut dgn the red diva..

kui2 kui2..

lari semua pelanggan besar dia :d

* satu server jer?? biar betul dia org tuh.

viruspadu said...

adoiii la

sian akak

kalu saya pun saya dah mengamuk sakan dah ni kak...

Beruang Madu said...

hmmm..makin lama kes ni makin seram aku rasa... dik non karang kalau dah cantek..jgn lupa inform yer pakai siapa punya domain..nanti IT Director aku check (Shah ler tu)

flinty.farah said...

kak red cakap kat senihost tu, kalau server dia yang cap ayam tu takleh nak tampung dotcom akak, maknanya mmg tak layak la deme nak bukak server hosting company bagai. suruh dia host website syarikat perniagaan budu kampung tiong ke.. website persatuan konda-kondi ke kan baru sesuai dengan tahap server dorang yang ciput tu. wat malu jerk..

ArELeEz said...

i support u most from behind la kak red!!!

cHiQuE CoMeL said...

x kisah lah kat mana sekalipun blog kak red nih berada... chik tetap akan mengekor jugak :D

jgn tensi² yeak :)

lia said...

apalah senihost ni tak berseni betul.. kak guna mimos pun ok.. company saya guna domain mimos... ok je.. walau pun double dr rege akak tu.. so far idak le pernah down website kitaorg..

Ceera said...

leh plak cam2 ye kakred, nampak nau cam cap ayam je.. bagus lagi blogspot ni ha.. dah la pree...

darling elle said...

kat sini x bestlah k.red ....k.red terus tukar pakai server paling power kat dunialah....x pyhlah kita lompat2 lagi....

[Me, I & Myself] said...

pelik tul la senihost tu..
takkan la nk byr mahal2 sbb nak suruh 2,3 org je bukak web kita..