Thursday, November 22, 2007

Two souls one heart...

In love's truest celebration

Two rings exchanged, two promises made two lives begin as one

Because you have shared in our lives your friendship and love...






Adat berumahtangga ada pasang surutnya. ada luka dalamnya. ada gelak tawanya. Tetapi jangan sekali2 menggunakan kuasa suami tidak kena pada tempatnya dan jangan isteri menggunakan kuasa yang melemahkan suami.


To myself: Lambat nya laki aku nak balik....

6 comments:

Josh said...

I know how u feel Cek Red. Dulu saya pun camni, hidup sorang sorang berbulan-bulan. She used to work in China and Indonesia. Kesian kan kita ni?

Shah said...

But what happens to hubungan yg tak ada pertukaran cincin atau janji2. where lives & friendship have been shared for so long - but can it still stay that way forever... Hmmmm entah lah.....

echah_syed said...

rindu ekk??

~ aritu kata x..

~ x ngaku la tuuu...:P

~ balik laaa sirman oiiiiii !!!

ita itu said...

kak red,
mesti rindu x dpt hem hem kan..ahaks..

Jie said...

eh kak...........ape ni kuasa²...mcm cerita norito je..:p

Red Mummy said...

josh - tp skang bini awak di sini, so kita la sorang2 yg kesian..awak senang ati baaaa

shah - can do..but no commitment.

kak echah - x rindu la tp penat sorang2 kat sini jd mak abah seklai rap

amboi ita...18sx x leh cite lam blog ni ok! aku das ko kang

kak jie - kuasa gaban blog mak merah gituuuu