Sunday, January 06, 2008

Holland to Texas...

After 2 years, baru lah gegirl leh dapat pakai baju baru yang Dad beli from Holland. Sirman bought her pink shirt when he was seconded to Holland few years ago, kaedahnya dia saje beli besar2...

Mom n abang were wearing Red shirts from Texas too. Sirman x nak tukar baju petang dia pakai, kitorg je le melawa kan abang kan..


Korang kalo nak adiahkan mak merah beg tak branded pun mak terima gak. This costs RM29 jer kat Awan Besar...




1 comment:

flinty.farah said...

uih. respect la akak ni. walaupun diva, tetap x kesah pakai brg x branded. unlike certain people tu, kot dah bergaya brg mahal2, barang2 cikai ni boleh gatal kulit katanya... uhuk, x kuasa.