Sunday, January 06, 2008

Little diva...



Little diva is feeling sick today. Last fri nite she started having flu and bad caugh. I must say ni mesti tekejut bangun kol 6 pagi for 3 mornings in a row.


But the father teringin nak makan Satay samuri, we went to Awan Besar. 30 cucuks, lebih tapau boleh buat bfast in the morning.





Abang yang susah makan, just took his nasi impit sepinggan itupun bercinta nak suh abihkan. Mom amik the usual dinner, nasi wt tomyam seafood n telur mata kerbau separuh masak. Aku mintak tomyam putih, sirman ordered red one lak.

Gegirl is still not having her good mood. Mak pegang je camera, terus dia tutup muka.


Hensem la tu buat muka cenggitu..



singgah aneka shop, ha berani kalu amik la apa2 toys korang nak. coz the answer is still no no. punya banyak toys bapak korang bawak balik from Texas, ada ajat lagi tu nak amik yang baru.





Patung mr bean ni agak murahla kat sini RM9.90, kalo gegirl nak sangat mmg aku tak kisah belikan, tp pas belek kejap tengok dia letak balik. Mbe coz dia pun ngah takde mood tak sihat.
Cuma dia mintak nak duduk kat kerusi rotan ni jer... sure can do honey.


5 comments:

Ziana said...

nyummy..
sedapnye satey!
:)

cute laa plak kusi rotan tuh..
size gegirl..
:)

okidokisan said...

cian gegirl..

kena ujan tak kak tat day?

flinty.farah said...

olo ciannya gegirl.. get well soon dear :)

Ms_MER said...

Sate...lama dh x pekena sate Hj samuri nihh..tumpang sedap ja lah

BunnyBabe said...

Kak Red
Saya terserempak ngan akak masa kat awan besar tu...tapi saya dah dlm kereta la....hajat di hati, nak sgt tegur..maybe next time