Friday, January 04, 2008

My sweet boy...


Abang is very simple, masuk tido at 9pm, 15min dah dengo dia berdengkur. kejut at 6am, mandi siap n bfast. seminit 2 lg bell nak bunyik, dah siap kat kelas letak bag ready for assembly.

Sirman ajar dia camne nak beli kuih from the canteen. twice a week bolehlah kalo nak beli kat kantin sek agama dia ni, x yah bawak bekal. tapi kena bagi ngam2 90sen, kang kaya lak makcik kantin bagi seringgit anak aku x pandai lg amik belen duit.

gegirl wpun dah mandi shampoo wangi, tetap gak sambung tidur dr lam keter even kat sek abangnya.



took our bfast kat kantin sek abang bila abang dah msk kelas. aku amik turn anto gegirl, and sirman stay kat abang's school. we swap take turn this morning.

aku ni ngah lari dari sek NK abang yang dok update blog ni. nak rehat lena 10min sat, japgi nak pi balik time recess hour.

ada kisah kat sek NK dia tadi yang buat aku rasa nak seligi je mak budak sorang tu..kang la cite. daaa

11 comments:

Ziana said...

haaa cpt laa update..
pe citenye?

x sabo..
:P

Mrs. Sheikh said...

kak red..

sah2 muka abg tu sejibik mukamu..
dan gegirl tu cam pandang sirman je

echah_syed said...

tingat mase anto bbudak gi skool dulu2..cm gini laaa kak red.

skrg ni anto gak tp anto org beso ni lain citernyerr...bkn anak yg nangis sorang...mak pun nangis gak..huhuhu lawakk..

~ respect kak red gi sek agama pakai skaf cm gitu sbb dulu time combi ade mak sorang ni ngn rambut merah dia selamba jer..siap suar ketat huhuhu :(

ita.itu said...

elok je ko pakai tdg kak....mcm dah pro je..

AziS said...

alahai gegirl sempat lagi nak tido2 tu...best kak red dh rs antar anak2 p sek

Beruang Madu said...

Hi Diknon, just to inform u that my new blog is

http://tyro88.blogspot.com

and no longer tyro55. Mulai dari sekarang blog yg aktif yg 88 tulah... blog lama akan ditutup sebaik baik saja proses pemindahan data selesai.. tengkiu.

Sian Shah, sampai sekarang tak release lagi blog dia... hampeh betul... aku ngan anak sedara aku dah bukak blog baru.. tapi herannya aku punya pun dah release..

Shopaholic Mama said...

Red,

cute betul budak2 kat KL ni pegi Sekolah Agama pakai kain samping. Is it a normal uniform?
Kalau kat sini, kain samping untuk Hari Raya aje. Kalau hari biasa pakai, maknanya nak gi nikah!

Ann

Ms_MER said...

Dlm kalut2 pon sempat update blog tu, sgt bdedikasi thdp dunia blog..soka ai..

br bukak skolah dh ade adegan nk seligi..hapdate..hapdate..x sabo gaks

Hatta Dolmat said...

HAHAHAHA

makyam red,.. u very the artis2 kuar mahkamah..pakai tudung..

llaaaaaa.aaa.aa.aaa

Being Normal said...

baru nak komen, memang manis k red betudung..

kelas, pandai dress to the occassion.

Red Mummy said...

pasal tudung - x nak komen la, aku x layak nak komen but i m trying my very best to respect some ppl and ocassions of course.