Wednesday, January 02, 2008

Lelong lelong...


aku rombak lemari baju sirman, 20pcs of shirts to give away. x yah timbang kati..amik je ler.

dia x tau lg ni, member tu dr kol 10pg godek keter dia, late petang terus jelepuk tidur till now.

Kompem le sok baru bangun gamaknya. kalo bgn pas ngah mlm kang, lauk pauk sume lam mwave and fridge ye Sirman.

16 comments:

Beruang Madu said...

Aku nakk... semua sekali 20 helai tu... ni yg aku suka ni..charity charity...boleh tak ...?? boleh aaa!!

Heartless Devilish said...

baek ati sungguh redmummy ini..
redmummy sedekah je la baju itu kpd yg memerlukan...
nak gi skolah dah nie~ hihihihi..
ngantuk ngantuk...

Red Mummy said...

bang bear - nnt aku korek2 lg

heart - morning to u too!

Red Mummy said...

Dear Red Mummy readers,

My blog is temporarily being locked by the Blogger's spam- prevention robots.

Aku x tau la sampai bila dia nak lock blog aku, Sirman cakap for 2 days. gila hapa lama nak mampus!

so harap2 bersabar ye...

ita.itu said...

kak red-sy penah kena..smpi 9hari tau!..pengsan

Red Mummy said...

btw ...

i m gonna post my new entry into Sirman's blog, do check out his blog:

http://ashterix.blogspot.com

See you all there...!!

It s only temporary till my blog been unlock back.

thanks.

Hannan said...

akak, make sure u get the perfume Occay! visit my blog to win it

Shopaholic Mama said...

why kena lock pulak? siapa punya keje yg main kunci2 ni? is it normal or a virus thingy?

Ann

tehbunga said...

kelako la baca ur entry on the 2nd day of Jan..ni musti overdose tu pasai plan jadik tunggang langgan..jgn marah weh...:)

Teh pun busy hari ni duk register sumer hal anak2..3 org tu beb..melayang thousand +++,,

selamat tahun baru for u and family..selamat bersekolah for abg and gegirl..owh..terlupa satu ni..tahniah for ur new job and promotion..

Shah said...

Laaaa Kak Red pun kena block jugak ke? Apa la blogger ni azam tahun baru diorang saja nak block semua orang punya blog ke?

Red Mummy said...

Dear all

please visit sirman's blog for my new entry..

http://ashterix.blogspot.com

viruspadu said...

sedekah kat kotak jusco pun ok tu kak

Naughty Babe said...

saya muat tak kakak merah??

;p

Red Mummy said...

i ve just posted new entry in sirman's blog. pls visit there.

and kindly read the announcement column in the right side bar of this blog. thanks all.

Lestat said...

kompom aku tak muat..masuk tang lengan je..hahahahah

Red Mummy said...

guys pls send yr comment in sirman's blog

i m not posting any new entries here at the moment

http://ashterix.blogspot.com

thanks all