Wednesday, January 02, 2008

The 2nd day of January...



ari yang sungguh le kelakar....


kang2 le aku citer.


yang aku nak buat la ni is qadaring my ketiduran. someone is still having his jetlag so dia ajak aku borak citer Day 1 and Day 2 dia kat Texas, wahliau..nak citer kat 3 bulan punya hari ke? zombie le weii...

kat kol 4 pagi baru aku dpt tido and kol 6 dah berjaga... siap for kids school.

just cooked simple lunch for today. ayam goreng, ada byk tapi abang dah sebat dulu coz x tahan bau, kebuluq la tu.Sirman ngah berhempas pulas betulkan keter dia yang aku x start enginnya berbulan itu. Sebab Sirman hantu makan pedas yang very the pedas, x ckp ngan cili api, aku letak cili sos from Texas, tu kira kaw punya pedas la. Just for him.


I really wish he gains his weight back. Peluk rasa tulang daaa...

9 comments:

Bunnybabe said...

Kak Red...
U sure gembira abang sayang dah balik, kan....Semuanya akan kembali seperti sedia kala

Ziana said...

akak masak hehari..
sure sirman akan membeso..
:)

mikaounik said...

apakah yg kelakou itu

nAt said...

wah sirman dia dah balik... musti syiok ek... kecian dia dah kurus yer kak... masak sesdap gak.. bg sedap dipeluk balik...ekekekke

HAPPY NEW YEAR KAK RED!!!

eehan said...

hepi nyer dia...

okidokisan said...

lama dah tak masak sndr kat ghumah
tgk akak grg ikan..mcm nak wat lak mlm kang..

hmmm..nak g kedai lah kejap..

errr..kalu en sirman leh gumuk dlm masa terdekat, sila bagi tahu rahsia nye kpd saya yea...

saya nak gumuk jugak..

hiks..

Ezzudden said...

kasik je mkn byk2...sirman mesti dh rindu giler mskn akak..ye ar...kat U.S tuh leh mkn ape je la sgt kan...

Red Mummy said...

dishes tu sume abih waktu lunch td so mlm kang kena masak lain

lapa tol 4 org lam umah ni...

redlovertoo said...

kak red,
die bukan lapa...tp hati girang senang semua jalan!!!!

happy to see 4 of u guys back together again