Saturday, January 05, 2008

Window shop...


Landed house for us.


sirman is trading in his old car, he intends to take this car but i dont really agree. 2nd car for 1 family should be cheaper than the first car....

But it has red colour.






14 comments:

Being Normal said...

Macam sehati sejiwa lah kita nie, we also just bought a house...pasal car tu, still thinking gak to get another bigger car, maybe MPV...

ita.itu said...

cantik umah tu kak..area mana tu ek

redlovertoo said...

hmmm td jengjalan pun nampak umah pesen ni...la ni umah semua pesen selim2...tp tige tingkat...merasalah exercise dlm umah!!!



swift kah itu??? yaaaaa saya berminat jua....kalo idak swift....nissan latio kontot.....tp last2...rembat mebi meghah ...se lg.......muraaaahhhhh ....hikhikhik

Beruang Madu said...

Landed house... kat mana tu.. best nya berapa harga 1M ada tak?? kalau lah ada umah beso gini harus aku gentel siang malam umah ni...dapur...living ..taman habis semua....berangan kena berangan...

Mrs. Sheikh said...

kak red...

rumah tu lawa banget...
cantik...
kat ne tu?

Ziana said...

umah cantikkkk...
:)

suzuki swift?
wah wah..
cantik
:)

okidokisan said...

3 tingkat?? wow..kalu lah sy dapat...hikss..

sebol said...

Takmo tunggu BLM ke?

izal said...

mcm kat ampang saujana jer kak red..mmg cantik rumah kaler coklat2 camtu....

Heartless Devilish said...

umah itu cantek..
tp pelik..skrg nye umah sumer 3 tingkat...
cam kenal laks kat area maner..
dapat umah tingkat2 nie..jenuh nak panjat..
alamatnye..saya duk je kat dalam bilik tido..hikhikhik~

Red Mummy said...

umah nya 3 tingkat

yang aku x suka cuma

bilik maid ni tingkat sama ngan aku or di tingkat sama ngan anak2

kat bawah takde bilik langsung

unless aku nak buat satu bilik utk maid la...

still thinking..

flinty.farah said...

suzuki swift?? yummy.. best la kak red comey giler keta tu.. nape plak kak red x agree? sy bkenan no keta tu.. tapi almaklumla dengan gaji sy yg x seberapa ni and masih jugak student part time.. mane la mampu beli swift, yang mampu hanyalah myvi saje, bentuk ala2 swift pong jadikla.. ngehehe

budleee said...

hurm a suzuki swift ckd, red mummy???

biar benar... the boot is only 1/4 the size of your honda city...

boleh ker... i think your handbag leh carry more stuff than the car's boot.

tapi kalau kereta husband ok ler kan, its a nice sporty hatchback...

kalau mampu, beli ler yg imported from japan tu, suzuki swift sport. dia japanese spec, so quality and safety pun top notch.

did i mention it has full leather seats, 17 inch sport rims, twin exhaust, sporty suspension... *drool...

Ms_MER said...

menariks la umah tu..
Ayat last "but is has red colour"..chewahh x brapa setuju tp cam setuju plak :)